Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ay o kadar çok özledim ki anlatamam. keşke hep dip dibe olsak da bıktırsak sevgiden birbirimizi.dsdkfj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
henüz evlenmedi.jajsjs bugün Melisle birlikteydi. selamını iletiyorum arada.SjssjAy evlendin mi doğru söyleeee neredesinnnn skljsk
Dönmemiş. Çekicem saçını.Birileri demiş öldü, şimdi haber salın dört bir yana DELİ MANYAK MİNNAK HİLO GERİ DÖNDÜ!
bence gerçeği söylemeliyiz…henüz evlenmedi.jajsjs bugün Melisle birlikteydi. selamını iletiyorum arada.Sjssj
e madem öyle… sen açıklamak ister misin?….bence gerçeği söylemeliyiz…
düşündüm biraz, ondan hmm… heyecanlandım yapamıyorum…e madem öyle… sen açıklamak ister misin?….
en büyük korkum bu biliyor musun jjdşfjslşdshAvukat olacak sanırım e bu kız davada duygusal bir anda mendili çıkarıp savunma anında ay durun Bi saniye hakim bey/hanım demez mi?
- bence der Sjsjsj
Bi dahakine beni de çağırın lütfen. Bilirsiniz ki ESKİ ARKADAŞIMdan dolayı bazı konularda tecrübeliyim. İşte yüz, el, ayak maskesi olsun, bacak ağdası olsun, oje sürme olsun vs.. hem Hilal'i özledim iki lafın belini kırarızdün çok ciddi bir konuşma gerçekleştirdik. ama nasıl gerilmişiz, üff. maskeden ya böjbjb. biraz da birlikte bakım
daha yapılacak bir sürü şey var… daha gidecek çook yolumuz var, var yariim dırımrım.
benim güzel kardeşim, öyle bi içimden geldi… seni çok seviyorum. <33
sende de maşallah yok yok… eski arkadaşın sağ olsun bijsjb.Bi dahakine beni de çağırın lütfen. Bilirsiniz ki ESKİ ARKADAŞIMdan dolayı bazı konularda tecrübeliyim. İşte yüz, el, ayak maskesi olsun, bacak ağdası olsun, oje sürme olsun vs.. hem Hilal'i özledim iki lafın belini kırarız