kült ablası

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Muhtemelen aynı Hilal'den bahsediyoruz. Eski nickini hatırlamıyorum ama yorumlara bakılırsa o. Aynı forumda ismi Hilal olup İzmir'de yaşayan başka biri daha yoksa tabi.

Pek kıymetli bir dostumuz, kardeşimizdi. Severdim kendisini. Yorumları beni gülümsetirdi. Hayat dolu enerjisi vardı. Hatırlarım, kendisine verdiğim bir sözü tutamamıştım. Koşullar el vermemişti. İnşallah benim hatırladığım gibi hatırlamayıp unutmuştur. Belki 6-7 sene oldu, belki fazla. Sahada zorlandığımız bir dönemdi. Hakkını helal etsin. Yok veda konuşması değil elbette, gönül alma diyelim.

Kendine iyi bak bizim Hilal.

yine birlikte uzun uzun yolculuklara çıkıyor, bazı şeylerin ilkini birlikte yaşıyoruz. birlikte seviniyor, birlikte üzülüyoruz. bazen birbirimizi yolacak raddeye de gelsek yine bir şekilde birbirimize sarılıyoruz. daha önce de dediğim gibi, et tırnaktan ayrılmıyor, ayrılmaz.
hiçbir halimi saklamadığım gibi hiçbir halini benden saklamayanım.
belli ki daha çok yolumuz var... karlı, güneşli, parçalı bulutlu öbjsjsj.
seni seviyorum.
çok yılımsın sen benim.
1739372434075.png

aktif değil ama yine de yazayım…

her zaman ve her yerde “hilal benim için farklı, herkes bir yana hilal benim için bir yana.” derim ve demişliğim çoktur.. -inkar eder-

ne olursa olsun aramızda ne yaşanırsa yaşansın benim için değerliydi. kavga da ettik birbirimize küfür de ettik bu da arkadaşlığın tuzu biberihahshdh. kırgınlık var ama kin tutmayı çok istedim tutamadım… çünkü bana verdiği “sana soğanlı yumurta salatası yapicim” sözü aklıma geldi…
umarım mutlusundur, hep ol.

Birbirimizden hoşlaniyoruz ama bir türlü acilamiyoruz :emoji_black_heart:
Bu kız benim gencligim gibi farkli bir sempatim var ona ( ara ara hırlaşsakta ) ,p

Hahaha bunu yazmadan önce başıma gelen.... İnşallah gören olmamıştır.
Hilali Stock ve melis in anlatımından biliyorum, minnoş, sevdiklerini sahiplenen biri. Güzel bi kalbi var, hep mutlu olsun

Son düzenleme:
dostum olman ve seni sevmek için sayısız nedenim var. ama elimi her uzattığımda orada olman, benim için en değerlisi. mutluluğumda, üzüntümde, başarılarımda ve hatalarımda hep yanımda olduğun için minnettarım. fikir ayrılıklarımıza rağmen bana saygını hiç kaybetmeyip; yeri geldiğinde benden olgun davranarak beni kendime getirdiğin için minnettarım. dürüst, net ve şeffaf arkadaşlığın için minnettarım. @Melis ile birlikte bana harika bir beş gün yaşattınız, teşekkür ederim. iyi ki varsınız, sizi seviyorum.

tadım tuzum..... sen olmayınca buralarda da eksik oluyor.
canımın yarısı, hep bi yanımda.
öyle bi içimden geldi, çok seviyorum. bu kadar.

Geri