kült ablası

Konu sahibi son olarak 60 gün önce görüldü
seni çok özledim... keşke uyusak ve ocak ayına uyanmış olsak. duygusalım, ağlayacağım galiba birazdan.... her şeyin güzel olacağı günler yakın. biraz daha sabır aşkımsuuu<3 seni seviyorum.

Avukatım olacak bu kızçe. Söz verdik bi kere… Var olan 2 avukatımla yolları usulca ayırıcam neden? Çünkü Hilo vs dünya…

Avukat olacak sanırım e bu kız davada duygusal bir anda mendili çıkarıp savunma anında ay durun Bi saniye hakim bey/hanım demez mi?
- bence der Sjsjsj

dün çok ciddi bir konuşma gerçekleştirdik. ama nasıl gerilmişiz, üff. maskeden ya böjbjb. biraz da birlikte bakım :emoji_nail_care:
daha yapılacak bir sürü şey var… daha gidecek çook yolumuz var, var yariim dırımrım.
benim güzel kardeşim, öyle bi içimden geldi… seni çok seviyorum. <33

dün çok ciddi bir konuşma gerçekleştirdik. ama nasıl gerilmişiz, üff. maskeden ya böjbjb. biraz da birlikte bakım :emoji_nail_care:
daha yapılacak bir sürü şey var… daha gidecek çook yolumuz var, var yariim dırımrım.
benim güzel kardeşim, öyle bi içimden geldi… seni çok seviyorum. <33
Bi dahakine beni de çağırın lütfen. Bilirsiniz ki ESKİ ARKADAŞIMdan dolayı bazı konularda tecrübeliyim. İşte yüz, el, ayak maskesi olsun, bacak ağdası olsun, oje sürme olsun vs.. hem Hilal'i özledim iki lafın belini kırarız

Bi dahakine beni de çağırın lütfen. Bilirsiniz ki ESKİ ARKADAŞIMdan dolayı bazı konularda tecrübeliyim. İşte yüz, el, ayak maskesi olsun, bacak ağdası olsun, oje sürme olsun vs.. hem Hilal'i özledim iki lafın belini kırarız
sende de maşallah yok yok… eski arkadaşın sağ olsun bijsjb.
işte tüm mesele hilal’i özlemek…

Bu kız love yapınca boşluyor bizi…….
Ama mutlu olmasını diliyorum. Sınavların çokzel olsun,,,
Yeni yılını kutlayayım şimdiden çok güzel bir yılda beraber olalım… <3

Ben de bu kıza neden bu kadar çekiliyorum, fokur fokur kaynıyorum diyordum. Meğer Fenerbahçeliymiş çaktırmasa da… <3
Fahri görümcem… Dünyanın en güzel görümcesi… Ne görümce olur ay senden… <3

Çok nick değişmese, kaybediyorum ;d
Güzel enerji aldığım arkadaşlardan. Stohla birleşince İzmir bombası geliyor aklıma . ;d
İnsan yaşlanmaz bu kişilerle. Kimin münasebeti var ise koparmayın benden söylemesi. Üzgün olsam habire bunları çağırırdım ;d

Geri