kült ablası

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
da0e0c603106b0d8bf703ed1859008ef.gif

belki de ömrümün yarısından fazladır varlığını bildiğim. dolayısıyla en masum anlarımda da vardı, en ergen anlarımda da.
geçmişe gidince duygulanıyorum kıaaaz, ağlamadan bitirmeliyim o yüzden toparlanıyorum hemen.
bu kız kendisini sevmeyene nasıl bir dert veriyor bilemem ama sevenlerine iyilik ve huzurdan ötesini verdiği NET. sevgimde bencil bir insanım, herkes yaklaşmasın münnkünse.
şahsi olarak da kelimelere sığmıyorsun ama benim için destanlar da yazsam yetersiz kalacak kadar güzelsin. güzel demişken, güzelliği de tartışmaya kapalı. ya nasıl yaratmış yarabbim, maşallahsız geçmeyeyim, tütütütütüüüğ. :emoji_heart_eyes_cat:
ya ben iyi niyetine de, güzel kalbine de, düşüncene de, yeri geldiğinde dellenmene de, her türlü haline yıllar önce vurulmuşum zaten.
evet aşksa aşk ulan, aşığım! sen iyi ki böylesin, iyi ki olduğun gibisin.
canım kardeşim ya, kan bağımız bile var denebilir kuzenlerimiz ortak çünkü. dimi? jsjzjçjözöjsjjzöö.
aşkların en güzelisin be hilooooo.<3
seninle yanmaya bile varım, biliyorsun.....
demem o ki @Hilal seninle her yol aşılır, en delikliler bile. ay canım aşkım, gücüm kuvvetim bee.
SENİ ÇOK SEVİYORUM.
eksik olan tek şey kavgamız olsun.

kimseyi tanımadım ben, senden daha özel.

yüz sekiz sene sonra en renkli ve en uzun yorumum mu oldu yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım...
bunu da bana anca sen yaptırırdın.
tamam tamam gidiyom, nasılsa yine gelirim...
seni sevdiğimi söylemiş miydim?
çok seviyom.

MELHİSLAL.
ya.. çok duygulanıyom. nasıl küçüktük be.
da07d7f2a217a3cf43393f73295698b9.gif
bahtiş temsili. onu da eksik etmeyelim. <3​

Son düzenleme:
sözlük konunu mu sildirdin? gerçekten rahatsızsın.hşhşajaja

hep söylüyorum; bazen çocuğummuş, evin en küçüğüymüş gibi hissediyorum. öyle bi korumacı ve anaç yaklaşıyorum. Çoğu konu da ters düşsek de ortak payda da asla buluşamasak da bana karşı olan samimi duygularından zerre şüphem yok. Aynı şekilde ben de onu şüphede bırakmadığımı düşünüyorum. Sanıyorum, bundan sebep birlikteliğimiz bozulmuyor, tartışsak da sonunda birbirimizin kucağında buluyoruz kendimizi. zor bir süreçten geçiyor; hani şu “her şey üst üste geldi” dediğimiz türden. bu süreçte sendelese de asabi, gergin, agresif ve yer yer çekilmez(!) olsa da kendine sarılabilen ve kendini telkin etmesini bilen yapısı takdire şayan. burada, yansıttığı ya da birçoğunuzun ‘geçimsiz’ olarak adlandığı hilal gerçekten hayatta bambaşka. Vefakar, sevgi dolu ve o sevgisine sadık. bu, huylarını keşfedebildiğim için şanslıyım.

bi tık sarhoşum ama bence güzel konuştum jkhkJa kendime bi öpücük ama en çok sana… seni seviyorum minik kuş<3

Çok seviyorum. Zlatan Ibrahimovic’e ego nasıl yakışıyorsa; asabiyet ve gıcıklık ona öyle yakışıyor hahshs seni küçük afacan ya….

Dengesiz ve bazen vurdumduymaz olsa da öyle kocaman ve güzel bir kalbi var ki… Sevdiği insanlar için yapabileceklerinin sınırını kendisinden başkasının kestirmesi imkansız. Görünen yüzü; sevmediklerine karşı tahammülsüz, boğmak için bi kaşık suyu bile çok gören, karşısındakinden iğrenen ve şımarıkmışçasına… ama aslında o kadar merhamet dolu ve saf bir kalbi var ki; neredeyse sevmediğine üzülecek bir insanı…
Ne kadar laf dinlemese de, üzerine gidiliğinde sanki kötülüğünü istiyormuşçasına (tamamen refleks olduğuna eminim) savunmaya geçse de aslında finalde söylenen her şeyi onu sevdiğimiz, kırılmaması için söylediğimiz hatta yaptığımızın farkına varabilecek olgunlukta (varmış olduğunu çaktırmaz sjsjsk) bir zat-ı şahane…
Sanılan kadar geçimsiz değil aslında, geçim bi tık Hilalsiz :p
(xd ile biten mesajlarından hala tırsıyom)
Dilerim hep mutlu olur <3
Uzat kız yanaklarını mıncırıyım bi :emoji_heart_eyes:

ya neden övüyosunuz hiloyu. o bize özel kalmalı. herkes kalbinin güzelliğini bilmek zorunda değil….çok güzel gerçekten. yüzünün güzelliği kalbine yansımış derler ya,tam da öyle diyebiliriz.(klasik bi tanım oldu ancak cuk oturdu napim,yazmiyim mi) sevdiklerini çok seviyor çok bağlı. göründüğü gibi vurdumduymaz şımarık asla değil aksine duyarlı ve merhametli. ama tersine de gidilmez yani. dün tw’da 374737 kişiyi gömmüş mesela sevdiği biri için skjck okurken çok eğlendim. kalplerimiz kesişti umarım yollarımız da kesişir hiloşum, yakından tanımayı çok isterim. öpüyorum<3

ah benim banlı yarim... ama hayla niye banlandığını anlayamadığım yarim. sen buranın da rengiymişsin meğer olmayınca çok renksiz her yeeer..... (ben bunu yazarken hissettin bak şaşkınlığım bunadır...)
cinli ya. jbjzjsjj ay tövbe yarabbim.
görmeyince çok özlüyorum biliyor muzun....
ya seninle plan yapmak da çok keyiflü. <3 gerçi seninle keyifsiz bir şey yok.
seninle sohbetim, gülüşüm, derdim, kahvem, yemeğim, uykum hep çok güzel ya. bu arada sana olan sevgim en az katık kadar yoğun... jsjjzjzj anlayabiliyor musun? ANLA.
neyse kardeşim... varlığının çokzel bir şey olduğunu belirtmek istedim tekrar. yollarını gözlüyorum.... b08a2c236af2156067d6f47ec0dc4bd2.gif

‘’yokluğun belli’’ diyeceğim ama değil çümkü burada olmayabilirsin ama kalbimdesin!1!! dfçgdf bir adım yakınımda, bir tık kadar uzağımdasın minik fasulyem. wp’dan, ig’dan, tw’dan efendime söyleyeyim telegramdan falan hep konuşuyoruz, evet. irtibattayız yani anladınız inş? Aramızda herhangi bir sorun yok; birlikteliğimiz devam ediyor… mutluyuz<3

‘’yokluğun belli’’ diyeceğim ama değil çümkü burada olmayabilirsin ama kalbimdesin!1!! dfçgdf bir adım yakınımda, bir tık kadar uzağımdasın minik fasulyem. wp’dan, ig’dan, tw’dan efendime söyleyeyim telegramdan falan hep konuşuyoruz, evet. irtibattayız yani anladınız inş? Aramızda herhangi bir sorun yok; birlikteliğimiz devam ediyor… mutluyuz<3
Beni de aranıza alsanıza :( accık da beni sevin :( bi tık :(

mutluluğunun daim olmasını o kadar çok istiyorum ki belki kendi mutluluğumdan çok. bir kardeşe sahip olmamamın hayatımda açtığı boşluğu öyle güzel doldurdun ki; kavgalarımız, fikir ayrılıklarımız, gülmelerimiz, ağlamalarımız, dertlerimiz-tasalarımız ve mutluluklarımız hepsi çok özel. dışarıdan nasıl göründüğün, göründüğüm umurumda değil, hakkında ne düşündükleri ve hakkımda ne düşündükleriyle zerre ilgilenmiyorum. senin bilen ben, beni bilen sen... bu ikili olarak, biz olarak çok güzeliz. kimsenin, yediğiyle-içtiğiyle ilgilenmiyoruz, kim kimin masasında karnını doyuruyor dert etmiyoruz. kendi masamızdakilerin kalbi toksa, gönlü hoşsa yeter bize, birbirimize. dönülen yanlışlardan tekrar kurulacak keyif masalarına, yapılacak tatillere, yan yana yatılacak yataklara, semonun 'kızlar burada bir şeyler oluyor' diye korkup, uykumuzdan edeceği ama altımıza işeteceği gülmelere kısaca iki yıldır devam eden, bir ömür boyu da sürmesini dilediğim nice birlikte anılara.

iyi ki doğdun güzel çocuğum.
seni seviyorum.

hilal hanım... ahljsjsjjsjzj
ya durup durup sevgi yardırasım geliyor, aklımı başımdan mı aldın nabtın? öylesine sordum bunu, cevaba gerek yok. malum çoktandır aşklanmışım.
ya öyle canım ki. o kadar her şeyi konuşabiliyoruz ki bunun rahatlığı bile çok farklı bir şey. iyi ki böyle ya, iyi ki şüphesiz güvendiğimsin. senin yokluğun eksiklikmiş, ulan ya. çok üzülüyom bazen ama nys.
her haftamda, her anımda, her planımda var oluşun çokzel. hasjssj ara ara bana dellenişin bile. hayır durduk yere delleniyon ama olsun. inadından da severim.
yapılacak daha bir sürü şeyimizin olması beni heyecanlandırıyor. seninle yeni şeyler keşfetmek çünkü mükko müko. canım kardeşim, cidden diğer yarımsın sen benim. allahım yaaa ne güzel varsın, iyi ki varsın.
deli dehhşet seviyorum beh.<3333
kola içme lan bu arada, benim canımı sıkma. jsjsjsjsj. yani lütfen aşkım, ricadır...
öpt..

bazı günlerimiz hep birlikte geçiyor. bazen uzun uzun konuşuyor bazen tek bir bakışla anlaşıyoruz. yürüyüşlere çıkıyor, asla o iki gramı verdiğimizle bırakmıyoruz ahjljsjsj. ya yatıyorum yanımda kalkıyorum yanımda... yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor resmen. üf aşkın en tatlı hallerinden <3
bi de bazen sıkıntısını içimde hissediyorum. benim miniğim. bazen kızıyor fakat yine de kıyamıyorum. böyle alıp saklayabilsem keşke seni, dertten tasadan uzak tutabilsem. üzülmeni hiç istemiyorum çümkü. engel olamıyorum ama olsun ben yanındayım. hep. düşmene de izin vermeyeceğimi söylemiştim, gerektiğinde de ensendeyim. na böyle;

20211022_125155.png

gülmek serbest...
en en güzel günlerin ipini birlikte çekelim. benim yarım, kardeşim. seni seviyorum<3

ay yok doyamıyorum; bu yaz iki kez bir araya gelsek de yetmedi, yetmiyor anacım napalım.dfgdf senin işin başından aşkın biliyorum, ben ocak ayını iple çekiyorum, seni seviyorum.

ha bir de doğum günün kutlu olsun aşkom<3

O da sevdiği zaman çok yoğun,tutkulu sevenlerden.
Bu ivmeyi iyi tanırım.
Aşk gibi yoğun,derin duygular ona zarar verebilir bu sebeple.
Sivri dilli, yanına yaklaşılmaya çekinilen biri olsa da; çok derin bir vicdana,eli açıklığa ve yüce gönüllülüğe sahip.
Hayatta bol şans:emoji_v:

Selam Hilal hanımcığım.
Hakkında yazılanların hiçbirini okumadan son sayfaya geldim. Zaten klâsik bilindik şeyler yazılmıştır.. son yazan kişi "güzel kız" yazmış. Harika bir analiz yapmış.. beğenilmek güzel hissettirir her zaman, ofsayt yok.. oyna devam.
Birkaç sene uzaktan uzağa üç beş laf atma dışında hiç iletişim kurmadık, iyi ya da kötü.. tabii o müthiş günlüğüne geceleri gelip içini dökmesi muazzam :) hiç kaçırmadan okurdum.
Peşinen söyleyeyim, herkes anlaşamaz. Garip birisi, duygu yoğunluğu ve değişkenliği yaşadığı anlarda kırıcı.. onun dışında eğlenceli ve samimi.
Forumda güven veren kişiler sıralamasında üstlere ışık hızıyla çıkmış birisi, bakmayın öyle ağzına geleni söylediğine, sır tutar. Ah bir de benim yediğim içtiğim şeyleri kıskanıp lafını yapmasa, tadından yenmez.. insan ilişkilerinin değişken olduğuna ikna olmak için Hilal ile tanışın, insanların iç dünyası çok başka. Bundan sonra benimle tartışma yaparken dikkat edin, kendisi avukatım olur. Forum içi kişisel tartışmalarım için vekaletname verdim.. avukatı mısın demeyin... He avukatı oluyorum cevabı alırsınız :) siz yine de tanımayın Hilal'i hem sevimli hem gıcık hallerini herkes görmesin, çünkü severler.. ben tanıdım ve yatırım tavsiyesi değildir ahah. Hilalkuş senin de kötü müzik zevkin var bence, ama yine de bir şarkı atacağım sana.. iyi ki bir şekilde yollarımız kesişti, iyi kal.

Geri