Küfrüm aşar <<edebimi>>

Konu sahibi son olarak 668 gün önce görüldü
aa596fc32d06629a9051ad188f6a2cf6.jpg

Sen calacaktin ben soyleyecektim.
Yolda Ahmet kaya dinleyebilirdik.
Eslik ederdik mesela.
Sonra bir besiktas macina gidebilirdik elele.
Benim kalman icin nedenlerim
Senin gitmek icin bahanelerin vardi
Gittin.
Ama bana insanlari sevmeyi ogrettin
Bana sevmeyi ogrettin
Unutmayi ogretmemistin.
Yavas yavas ogreniyorum..
Birgun yuzun gozumun onune gelmeyecek..

09831ebaf18a8c467e26453f36800264.jpg

Sarkidada dedigi gibi "opuyorsam ayriligin gozunden.."

Bir ayriligin daha sonuna masumane bir opucukle geldik sayin okuyucular..

tumblr_nwet1qCZYE1toxf7so1_540.jpg

Aslına bakarsanız rüyam da görmüştüm ayrılacağımızı. O rüyadan 1 hafta sonra da ayrılmıştık zaten. Ya uyandığım da yastığım gözyaşı olmuştu. Hani gerçeğe yakın rüyalar vardır ya, anneniz sizi gece uykuda gülerken de uyandırır, ağlarken de. Heh aynı ondan işte. Ağlamıştım. Uyandığım da hala o psikolojiden çıkamamıştım. Ayrılık moduna girmeye başladığımı hissettim. Ama ona olan hislerim duruyordu, hala seviyordum. Buluşmuştuk solgundum, yüzüm asıktı. Ona rüyamı anlatmak istiyordum ama nasıl anlatsam diye düşünüyordum. Acaba gerçekten ayrılacak mıydık? Bitecek miydi masal?
Ona rüyamı öyle ya da böyle anlatmıştım. Şok olmuştu, ve hemen orada sımsıkı sarıldı bana. Ben de korktuğumu, ondan ayrılmak istemediğimi söylemiştim. Ama hani, kaybetme korkusu yaşadığınız zaman diliminde %90 kaybedersiniz ya. KAYBETTİM işte. O gün söylediklerine inandım. Bana ‘’senden ayrılmam söz konusu bile değil, sen benim etimsin, tırnağımsın ayrılamayız’’ demişti. İnanmıştım. Ama salaklığımdan saflığımdan değil elbette. Sevdiğimden. Çok geçmeden vazgeçilmez olduğu duygusuna kapılmıştı. İnanır mısınız? O rüyanın haftasında ayrıldık. Ben o günden sonra rüyalara çok çok inanmaya başladım. Artık, artık..yoktum ki. Yapraklarımı dökmüştüm ve yine ne tesadüftür ki sonbahar günüydü. Ah sonbahar ne yaktın canımı be.. Ama şuan ki durumuma şükürler olsun, çaresiz değilim, mutsuz değilim. Mutluyum inadına; kendi içimde..​

nen var kuzum?
şöyle aniden uyansam, kendimi 70'lerde bir türk filminin içinde bulsam, ama mesela köyden gelmiş ayşecik olmasam, orada sevgilisi elinden alınan uyuz kadın olsam. ama orada biri bana nen var kuzum dese ve dediği an 2000'lere geri ışınlansam.

hatta biraz abartıyorum, 80'leri görememiş kuşağı alıp 2000'lere getirsem. tanıdığım herkese, hepimize durmadan nen var kuzum desinler.

bize kimse nen var kuzum demiyor hep ondan oluyor.

yoksa ben de bilirim kafamı bir yana çevirip de hülyalı hülyalı bakmayı. yapmıyorum. her şey olağanmış gibi davranıyorum. hatta davranmak da değil, her acayip şeyi kanıksayıp devam ediyorum. yıl oldu 2015 ya. her şey mübah.​

Niye bu kadar hissizim? Anlatacaklarım bu kadar çokken anlayanım olmadığı için mi?
tumblr_npw4wxHDzp1tf9ki7o1_500.gif

nerde görülmüş bekleyenin vazgeçtiği
öyle bir çiçeğe su vermeyi bırakmak gibi
öyle kitabı en heyecanlı yerinde rafa kaldırmak gibi
nerde görülmüş sevenin gittiği
bir alkolik meselâ içkisini döker mi
bir şair şiiri yarım bırakıp atar mı
nerde görülmüş derin yaraların küçük bir yarabandıyla kapandığı
öyle deprem yarıklarına kum dökmek gibi
nerde görülmüş böyle sevda
…nerde

En kötüsü de artık onun ağzından ismini duyamayacak olman.

Sezen aksunun dedigi gibi gecer iste.
Ve geciyor da ..

...

Birseylere son vermek
Ama guzel sonlardan
Mesela vedalar Allaha emanet olsun demeden
Eksik
Sende kendine iyi bak demeden
Yutkunmakta zorlanmadan
Yasanan vedalar hep biraz eksik
Hep biraz oksuz
Ne yasarsan hakkiyla yasayacaksin
Gulersen gamzelerini gostererek
Aglarsan icini ceke ceke aglayacaksin
Ben herseyin hakkini veriyorum..

...

Oysa seninle gulmeyi de aglamayi da
Onlarla mutemadiyen gulmeye
Degismezdim

...

d2eec2cf2316ae46d2cb520269c2176a.jpg

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size saatlerce Ahmet Kaya dinlemenin nasil birsey oldugunu anlatirim ama hissettirdiklerini asla anlatamam.

...

Geri