Küfrüm aşar <<edebimi>>

Konu sahibi son olarak 657 gün önce görüldü
yazılı resımler aşk ,komık yazılı resımler, komık yazılı resımler 2014
guzel yazılı resımler ,guzel yazılı resımler ındır
yeni yazılı resımler ,anlamlı yazılı resımler​

"..Sennet-Behennem..".

tumblr_n3s3m5l6oU1rm9kjpo1_500.jpg

Öpsem en güzel ilaçtı
Öpemedim

adem elması fantazisi hangi kategoriye giriyor bana daha çok resimde adamın boğazından çıkmaya çalışan bir alien varmış gibi gelioda :D

tumblr_mqf0klNnsk1syly33o1_400.jpg

Pardon dedim bayım
köprücüklerinizde huzuru bulabılır mıyım?

adem elması fantazisi hangi kategoriye giriyor bana daha çok resimde adamın boğazından çıkmaya çalışan bir alien varmış gibi gelioda :D

bıscolata erkeklerıne yakısıklı dedıgımızde
onların cogu gaydir diyenlere benzettım hacı senı xasldkdfg

tumblr_nkvxpj7CZ81upvp1io2_1280.jpg

Kuşlar intihar ediyor köprücüklerimde.

bıscolata erkeklerıne yakısıklı dedıgımızde
onların cogu gaydir diyenlere benzettım hacı senı xasldkdfg

soruma yanıt değil bu :asd: ? ayrıca beskalaaaaaaataaaaa erkeeeeee arhhhggggggaaaa diğe bağıran ergenlerden olmadını varsayıyorum biskolata erkeğine yakışıklı dediğinde ben yoktum ama olsun
neyse köprücük kemiği intiharı eden kuşla insanları neden üzüosunuz sorabilirmiyim neden bukadar ağır bir dram yayıyo bu tumblr.com

dayak yemeden konunu sabote etmeden çıkıyım hayırlı olsun konun melancholylik kuş ölürümleri ve köprücük kemiğini kiralayan bayanlarada selam olsun

soruma yanıt değil bu :asd: ? ayrıca beskalaaaaaaataaaaa erkeeeeee arhhhggggggaaaa diğe bağıran ergenlerden olmadını varsayıyorum biskolata erkeğine yakışıklı dediğinde ben yoktum ama olsun
neyse köprücük kemiği intiharı eden kuşla insanları neden üzüosunuz sorabilirmiyim neden bukadar ağır bir dram yayıyo bu tumblr.com

dayak yemeden konunu sabote etmeden çıkıyım hayırlı olsun konun melancholylik kuş ölürümleri ve köprücük kemiğini kiralayan bayanlarada selam olsun

yok yok ergen degılım oyle cok sukur :cat:
ah tumblr elımızde o kaldı sosyal ag oda depresyona sokuyor adamı :p
tesekkurler ama elın bos hayırlı olsun oldu bu :ofkelendim:

yok yok ergen degılım oyle cok sukur :cat:
ah tumblr elımızde o kaldı sosyal ag oda depresyona sokuyor adamı :p
tesekkurler ama elın bos hayırlı olsun oldu bu :ofkelendim:

imzandan yola çıkarak bi parça armağan ediyim napim kesmeşeker ve kahve bulamadım gelirken eli boş gelmiyim diye :D

[YOUTUBE]KDTqxn6KCNs[/YOUTUBE]

imzandan yola çıkarak bi parça armağan ediyim napim kesmeşeker ve kahve bulamadım gelirken eli boş gelmiyim diye :D

[YOUTUBE]KDTqxn6KCNs[/YOUTUBE]

oo metallica alırım bi dal o.O
teşekkürler bu daha güzel oldu :hi:

aşk-saçma-saçma-aşk

insan birine nasıl aşık olduğunu çok saçma anlarda fark ediyor.

mesela ben bir keresinde çayı karıştırırken fark etmiştim. çayı şekersiz içerim, hayatta en özlediğim seslerden biridir çay karıştırma sesi. başka, saçma, müthiş armonik bir melodi bence. çay içiyorduk şimdi yıkılmış çay bahçelerinden birinde. anlatırken gözüm eline, kulağım çay karıştırma sesine takılmıştı. mideme bir yumruk indi sanki. öyle işte.

sonra hayran olduğumu anladım, tatildeydik, yüzüyormuş gibi yapıp denizde muhabbet ediyorduk, eskiden yüzücüydü, yanında yüzmeye utanırdım, zaten her şeyi o kadar çok bilirdi ki yanında hiçbir şey yapamazdım doğru düzgün, zaten o yüzden olmadı. en iyi bildiğim aşık olmayı bile onun yanında düzgün yapamıyordum çünkü. neyse işte, sonra kelebek yüzdü biraz, dalgasından mı, hayranlıktan mı bilmem, nefesim kesildi. hem aşık, hem hayran olmak çok fena. hem gerçi hayran olmadığına aşık olamıyorsun.

şimdi başka birine aşığım. aşık ve hayran. onun yanında da beceriksizim. konuşmayı bile beceremiyorum ki çok konuşurum aslında. hep o konuşsun istiyorum bir de. kendi sesim bana çok bet geliyor o konuşurken, sesim bile saçma onun yanında. anlamasın diye hiç konuşmuyorum. birden bire aşığım sana demekten korkuyorum, saçmalamaktan korkuyorum ve bu korkudan sürekli saçmalıyorum.

ne diyordum? hah. aşk çok saçma.​

biraz da birini gördüğünde eve dönüp telaşla aynaya bakmak aşk.

‘o bana baktığında nasıl görünüyordum’ sorusunun telaşı, kendini onun gözünden görebilme çabası.

ve her göremediğin gün herkesin yavaş yavaş ona benzemesi, yavaş yavaş delirmek.

şu an fincana fala çıkıp, tekir kedinin ardına düşüp, karışık kaset yapıp, aynı sigaradan içip, kalpli balonlara gülüp ama yine de satın alıp, bir şişe rakı açıp, gülebilirdik.

ama

hala bir harfim eksik.

hayata genellikle ben topu ayağımdan çıkarayım da o düşünsün diye baktığımdan, bu kadar çalım beni pek yoruyor.
***​

Gectigini saniyorsun ama gecmiyor
Alisiyorsun zamanla.
Sabahattin Ali.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri