Küfrüm aşar <<edebimi>>

Konu sahibi son olarak 658 gün önce görüldü
369c94f5aec1f6987d79108337c0dd35.jpg

Olamadi.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında sana gece yazardım ama mesaj sesınden uyanırsın dıye yazmadım. bugun senın dogum gunun bır yas daha buyudun.umarım acılarında aynı oranda buyumez. sen kalbı kocaman ınsanları seven adam umarım hep mutlu ve huzurlu olursun. sana pasta veremem dılek tut dıyemem ama ellerımı actım sessızce ıcınden dua et ben cok amın derım.Rabbım hayırlı omurler versın...​
[YOUTUBE]tCCyaeYmiWA[/YOUTUBE]
Bugun senın dogum gunun
opucuk koydum anlına
Kopardıgın o gullerden
taç yaptım İstanbul'a..

tumblr_nvvchppBtW1sfpxfno1_540.jpg

imdi böyle sorular koymak doğru mu? Takılıp kalıyor insan.​

tumblr_n8jn3qwkjx1rq675oo1_540.jpg

bir şey var, tam boğazımda. koskoca bir yumru. yutkunamıyorum. bir şey var. yaşanmamışlıkların acısı, yarım kalmışlıkların acısı var içimde. yazmanın dahi geçirmediği, kendi kendime konuşmamı sağlayan bir şey var. en sevdiklerime dahi anlatamadığım bir şey var. güçlü kalmaya çalışmanın yükü var üzerimde. sevdiğim adamın sevmeyişi var. babamın dahi sevmeyişinin acısı var işte şuramda. annemin kimsesizliğinin yükü var üzerimde. dayak yediği gün pişirdiği yemeklerin acısı var ağzımda. bilmiyorum işte. şuramda bir şey var beni öldürürcesine, şu başımı duvarlara vurdururcasına, bağırarak ağlatırcasına. yardıma, ulan beni sevecek birilerine ihtiyacım olduğunda tek kalışım var gözlerimin önünde.
düştüğüm her yerden tek başıma kalktım. elimden geldiği kadarını yaptım. gelmediği yerde yüreğimden verdim. yüreğimi ortaya koydum lan ben. ama parçalandım işte.
biliyor musunuz hep en sevdiklerim yaşattı bana kendi cehennemimi.
ve biliyor musunuz ölüyorum.​

c5346a9c8515bbd2ce5a31c2980a9fb4.jpg

#Devrim guluslu bir adamin omuz bosluklarinda uyuyacaktim sonra.
Olmadi.

Icimde oyle guzelsin ki
Onu seninle kirletmeyecegim..

Allah askina baslik neyi anlatiyor hele de bi
gitcem sonra

yahu kuzey Allah askina al senin olsun lanet olsun ki gelip sordum hay Allah..
aghdsb

Jose Kuzey
Scapula koprucuk kemigi.
: )

omg ne omegle mi .s

Geri