Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cook sevimliler hic korkulur mu .$$Yilani bile sevebilirim ama koyun ve keciden cok korkuyorum:///
Cook sevimliler hic korkulur mu .$$
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil olsa karsilasmiosundur gereksiz korkaklik yapma
Cok sevimliler diyemi kesip yiyonuz hayvanlari:dddd
Nedenini bilmiyorum ama inanilmaz korkuyorum :/
Evet sizde ben suan gorebiliyorumEski resimler açılmıyor. Bende mi sorun
Evet sizde ben suan gorebiliyorum
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
köy hayatı iyidir hoştur ama bir süre sonra sıkılıyor insan zorlanıyor
fotolara bakınca bir an yine köye gidesim geldi ama oradaki alerjim vs düşününce ehehe yok yok gitmem artık diyorum .d .d
Evet keyif icin arada gidilebilir ama uzun süre kalmak sıkıcı.Birde kış şartları zor oluyorBüyük bir yerleşim yerine yakın köyler hep ilgimi çekmiştir. Orda yaşayanları da çok şanslı görmüşümdür.
Benim gibi yaşı az geçkin olanlar için köy hayatı gerçekten güzel.Benim köyüm olmasa da kısmen de olsa hafta sonları o hayatı yaşamaya çalışıyorum. Çok yoruluyorum ama, müthiş keyif alıyorum.
Ohh birde miss gibi zeytinyağlı ege yemekleri harika olurduBir sahil kasabası hadi köy olsun ama egede olsun dünyayi unuturum .d
Bu başlık artık favorim şu ilk posttaki poz veren inekten sonra ahzjsiaj yalnız degilsin ben de köydeyim :p