Köy hayatı :p

Konu sahibi son olarak 2499 gün önce görüldü
Sabah horoz sesiyle uyanmak.
İlk ışıklarıyla gelen ocak kokuları.
Erkenden ahıra bakılması.
Günde 3 öğün yemek yenmesi. Vs vs

Ahh. Bende ekleyeceğim bir ara. ))

Devamı gelsin Afra.

Sabah horoz sesiyle uyanmak.
İlk ışıklarıyla gelen ocak kokuları.
Erkenden ahıra bakılması.
Günde 3 öğün yemek yenmesi. Vs vs

Ahh. Bende ekleyeceğim bir ara. ))

Devamı gelsin Afra.
Aynen oyle ne guzel anlatmissin tatlım :)))
Eklicem canım; *

Ne guzel temiz hava, taze sut, taze peynir, hersey dogal. (:

Salvar giyen inek sagabilen vede capa yapmayi bilen gercek bir Anadolu/Osmanli/Asya/ kızı ariyorum la.
Boyali spot kizlar habire ariza ajdjdjsd.

Ay bayıldımmmmm ya çok hoş huzur dolu bir yer gibi şanslısın canım :tatlı:

gerçekten poz vermiş, çok sevimli ama fotoğraflarda .p

Hic yaptin mi bunu?

Bende severdim taa ki 3 sene oncesinr kadar.d

Aynen cok organik yasiyorum.p
Her sene köy hayatım olur ve her sene gittiğim de mutlaka yaparım. Şu bir kaç senedir gidemiyorum ve bu konuyu görünce içim gitti. Ama bu sene nasip olursa gideceğim.
Ben köy hayatını fazlasıyla severim ayagimda kara lastikler çamur içinde gezmeyi hepsi bambaşka.

Her sene köy hayatım olur ve her sene gittiğim de mutlaka yaparım. Şu bir kaç senedir gidemiyorum ve bu konuyu görünce içim gitti. Ama bu sene nasip olursa gideceğim.
Ben köy hayatını fazlasıyla severim ayagimda kara lastikler çamur içinde gezmeyi hepsi bambaşka.
Aa ne güzel :) Git bencede insanın değişikliğe dogal ortama ihtiyaci oluyor ama fazlası artık bana zarar [emoji14]

Evet işimden dolayı burdayim 3 senedir:) uzaktan bende severdim yasayinca sevmemeye basladim biraz[emoji14] Hele kışin cok zor :)

olsun eminim oradaki insanların sana ihtiyaçları vardır. hayat zordur biraz ama avantajlarını göz ardı etmeyelim taze peynir sıcak süt yumurta of of of of of

olsun eminim oradaki insanların sana ihtiyaçları vardır. hayat zordur biraz ama avantajlarını göz ardı etmeyelim taze peynir sıcak süt yumurta of of of of of
Aynen öyle :) Avantajlari süper yaa onu es gecemicem tabi [emoji14]

Geri