Köy hayatı :p

Konu sahibi son olarak 2499 gün önce görüldü
Balkon misafirleri[emoji14]
039789a4aafb6faa8e307b87781ba18e.jpg

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yilani bile sevebilirim ama koyun ve keciden cok korkuyorum:///

Cok sevimliler diyemi kesip yiyonuz hayvanlari:dddd

Nedenini bilmiyorum ama inanilmaz korkuyorum :/
Nasil olsa karsilasmiosundur gereksiz korkaklik yapma :)

köy hayatı iyidir hoştur ama bir süre sonra sıkılıyor insan zorlanıyor
fotolara bakınca bir an yine köye gidesim geldi ama oradaki alerjim vs düşününce ehehe yok yok gitmem artık diyorum .d .d

köy hayatı iyidir hoştur ama bir süre sonra sıkılıyor insan zorlanıyor
fotolara bakınca bir an yine köye gidesim geldi ama oradaki alerjim vs düşününce ehehe yok yok gitmem artık diyorum .d .d

Evet bi süre sonra baya sıkıyor canim.Ben iş icin burdayim yoksa bi sn bile durmam :asd: Ama arada gidip gezmek temiz hava almak icin guzel :p

Büyük bir yerleşim yerine yakın köyler hep ilgimi çekmiştir. Orda yaşayanları da çok şanslı görmüşümdür.

Benim gibi yaşı az geçkin olanlar için köy hayatı gerçekten güzel. :) Benim köyüm olmasa da kısmen de olsa hafta sonları o hayatı yaşamaya çalışıyorum. Çok yoruluyorum ama, müthiş keyif alıyorum.

Bir sahil kasabası hadi köy olsun ama egede olsun dünyayi unuturum .d

Büyük bir yerleşim yerine yakın köyler hep ilgimi çekmiştir. Orda yaşayanları da çok şanslı görmüşümdür.

Benim gibi yaşı az geçkin olanlar için köy hayatı gerçekten güzel. :) Benim köyüm olmasa da kısmen de olsa hafta sonları o hayatı yaşamaya çalışıyorum. Çok yoruluyorum ama, müthiş keyif alıyorum.
Evet keyif icin arada gidilebilir ama uzun süre kalmak sıkıcı.Birde kış şartları zor oluyor :) köye yazın gelmeli[emoji14]

20 günlük şehir hayatindan sonra köye dönme vakti ✋

Bu başlık artık favorim şu ilk posttaki poz veren inekten sonra ahzjsiaj yalnız degilsin ben de köydeyim :p

24e72e660878ca943d579075b0df7020.jpg

Balkon manzaram ☁

Yanıyoruzzzz

(: ben cok seveyrum boyle yasami niyeyse

Geri