Köy hayatı :p

Konu sahibi son olarak 2499 gün önce görüldü
Afra şimdi gördüm bursaymış. :) bence çok şanslısın. 3 yıl köy hayatı yaşamış biri olarak, kaldığın yerin bizim ilçe merkeziyle eşit imkanlarda olduğunu söyleyebilirim. ilçe merkezini görünce burası ilçeyse, köyü düşünemiyorum demiştim, ki haklıydım. tadını çıkart. son zamanlar geçmek bilmez bilirim ama en iyi iş imkanlarının aslında orada olduğunu çok sonra fark edeceksin. :)

Yazın harika oluyor :)
Daha önce köy hayatı yasamadigim icin baya zorlandim 3 yil oldu geleli sıkılmaya basladim iyice. Is icin olmasa 1 dk durmam[emoji14]Arada kafa dinlemek icin guzel uzun sure kalinca bayiyor.d

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlıyorum. Haklısın. Tabi ki orda yaşayan sensin. Biz sadece burdan baktığımızla yorum yapıyoruz.

Ben de koyumun fotolarini aticam .p Yagislar bi dursun guzel havada cekerim .) koylerimizi yaristiralim :D

Ben de koyumun fotolarini aticam .p Yagislar bi dursun guzel havada cekerim .) koylerimizi yaristiralim :D
Hadi bakalim hodri meydan bebisim [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Afra köyünü resmen kıskandım. Köy benim değil ama, ben de köydeki bahçenin resmini atayım bari. :D
Biraz daha hava guzel olsun daha cok kiskancak fotolar atarim :D

Ayy ineğe bak ya ne kadan tatlııı:aşık::tatlı:

Afra şimdi gördüm bursaymış. :) bence çok şanslısın. 3 yıl köy hayatı yaşamış biri olarak, kaldığın yerin bizim ilçe merkeziyle eşit imkanlarda olduğunu söyleyebilirim. ilçe merkezini görünce burası ilçeyse, köyü düşünemiyorum demiştim, ki haklıydım. tadını çıkart. son zamanlar geçmek bilmez bilirim ama en iyi iş imkanlarının aslında orada olduğunu çok sonra fark edeceksin. :)
Sen nerdesin ? :) Köy guzel ulaşım skntisi yok o yonlerden iyi.Ama kis şartları zorluyor :D Gerci zoru atlattık yaz geliyor :D

Yarinda bi patates yapayim ben :T:

Kafayı dinleyecek köyümüz olsaydı kötümü olurdu

İnekleri kapıştıralım mı : )

XkWQD7.jpg

Geri