Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben bu adamlar yuzunden şaşırma yetimi kaybettim, bana olağan geliyor her şey artık
şunu da yapmışlar dediklerinde yaparlar diyorum çünkü kötülüklerin,indaniyetsizliklerinin ucu bucağı yok.
kendi hedaplarina aktarabilecekleri ve para eden her şeyi ticari bir mal gibi görüyorlar.
icleirnden gelerek ahlakın temeline dayanan sadece gorevleri olduğu için yaptıkları hiçbir şey yok.

yarın bu deprem özelinde yapı denetim firmaları üzerinden yaptıkları/ yapacakları usulsüzlükleri, kayirmalari da izleyeceğiz ona da sasirmayacagiz

2019'dan beri kan bağışını bıraktım..
Şirketleşti 2019'da neden denetimden kaçmak rahat rahat at koşturmak.
Ortada Kızılay Cemiyeti diye bir şey yok.
Çok da şaşırmayın daha depremin 2. Günü enkaz kaldırma ihaleleri dönüyordu.

Fp5U2srXwAAWmQT

hükümet, devletin a' dan z' ye her kurumunu kendi çıkarlarına alet ediyor ve bunun için çalıştırıyor. elin ülkesinde makam sahibi adam oğlunu bi gün kendine tahsis edilen kamuya ait arabaya bindirdi diye istifa ettirildi. bizim ülkede aleni bir şekilde tüm kamu kuruluşlarının kazancı hükümet ve yandaşlarına pay ediliyor, kimsenin sesi çıkmıyor.
en acısı da bunu "olması gereken bu" diye savunan kraldan çok kralcı olan cahil cühela halkımızın hesap sormayı cehenneme gitme sebebi saymaları.
hükümet çıkıp ben sizin sahibinizim dedi ve bizim anadolu irfanı(!) özelliğiyle dünyaya nam salmış halkımız da "doğrudur sahip" dedi.
bu yüzden bu kızılay meselesinden önce sormamız, gündeme getirmemiz gereken çok büyük bir cahillik sorunumuz var.

Satmamiş, maliyetine verip hammadde alıp tekrar çadır yapmış

parayı hükümete yollamayalım diyoruz adamlar bizim kekoyu bağlamış satış yapıyo adfsajdfadf

Yeter artık sinirlenmeyek diyok, her geçen gün sinirlenecek yeni bir haber çıkıyor ^44

kendi dertlerim ile birlikte ülkenin dertlerini götüremiyorum artık...... öyle hale geldim ki delirdim ama anlaşılmasın diye deli taklidi yapmaya başladım çevreme...... akplilere bakıyorum...... afet geliyorsa allahtan, insan ölüyorsa kaderden, hayat pahalılığı fırsatçıdan..... hayatları güzel, düşünceleri pırıl pırıl..... akpli olmaya kadar verdim...... bu ve bundan sonraki tüm konuları akpli olarak yorumlayacağım..... deprem ülkesiyiz, çadırı da devletten bekliyoruz........ herkes kendi çadırını gayet alabilir durumda....... enkazdan çıktın, elindeki 50 bin liralık telefondan tweet atacağına gir hepsiburadaya çadırını al...... sizin derdinizi bayrağı indirmekte....... şehitlerin kanıyla boyanmış bayrağımızı sizin gibi kansızların indirmesine rabbim asla izin vermez......

Plesk in haber konularina bir twit, atip geri cekilmesinin yarattigi etki,ektedir..

Geri