"zaten gönderecektik de ahbap aracı oldu"
tamam parayı geri ver, decathlon mağazası mısın olm sen?
Al işte itiraf sana @ibadeath.
Utanmadan bir de toplansn bağışları istemişler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"zaten gönderecektik de ahbap aracı oldu"
tamam parayı geri ver, decathlon mağazası mısın olm sen?
Malzeme almaya gitmişler Eminönü' ne.Kızılay nerede diye sormuştum. Şimdi daha iyi anlıyorum nerede olduklarını. Adamlar felaketten para kazanmanın peşindeymişler.
Vatandaşlar günlerdir yardım ve çadır alamadıklarından şikayetçi oldukları için nerede diye sorduğumda hatem efendi de bana laf sokuşturuyordu, neymiş efendim benim ve diğer bir kaç kişinin tek amaçları fitnelikmiş. Gelsin de savunsun şimdi Kızılay'ı.Malzeme almaya gitmişler Eminönü' ne.
Ulan Kızılhaç yapmaz bunu be elalemin gavuru.
insanlar kızılay'a "çadırlar nerede" diye sorduklarında 20 günden sonra bir gazetecinin bu durumu ortaya çıkarmasından önce ahbap yönetiminin halka durumu açıklama sorumluluğu vardı.biz bu ülkeden bunları nasıl temizleyeceğiz diye düşünüyorum bazen. her kurumun her kademesindeler. içleri, dışları, zihniyetleri pislik dolu. devlet kurumlarını soydukları yetmiyor üstüne şirketleşip milletin parasını güvenerek emanet ettiği bir derneği de soyuyorlar. olaydaki çaresizliği düşündükçe küfürsüz geçemiyor insan. ahbap talep edene kadar elindeki mevcut çadırın her nerede hangi iştirakte olursa olsun çoktan bölgeye gönderilmiş olması gerekiyordu ve bu adamlar bunu yapmıyor diye, yani işlerini yapmıyor diye, bizim farklı alanlarda kullanılarak fayda sağlayacak bağışlarımız bunların cebine girmek zorunda kalıyor yine. haluk levent’e tepki gösteriliyor da millet çırılçıplak kış soğuğunda donarken “durun kardeşim kızılay’da çadır vardır yollarlar” diye bekleseydi de kızılacaktı. işini yapmak için çırpınanlara kızılır zaten bu ülkede, işi yıllardır bu olanlara “neden yapmıyorsunuz?” demek de suç olur. midemizin bulanmadığı tek bir gün yok.
Olm ya da dur lan.
Biz duygusal davranıyoruz..
Şimdi insanlar ahbap' a niye bağış yaptı.
Gitsin Gündoğdu süt urunlerinden peynir, Erikli'den su, LCWden mont... Alsın dagıtsin diye..
E adamlar da başka büyük tedarikci olmadığı için çadırı Kızılaydan satın almış.
Ne var burda yanlış?
Bunlari yazarken ciddi değilsin demi..Ben size durumu açıklayım.
Günlerdir AHBAP birileri tarafından kötüleniyor, güvenilmiyor v.s. Adamlar bir sürü bağış topladı, ortada bir icraatları yok. Kızılay da bunlara arka çıktı ve Çadır sattı. Çünkü kendileri Konteynır sözü verdi ama (sanırım anlaşamadılar) ellerinde bir şey yok. Nerede o Konteynırlar?