Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalabilir mi?

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Bu harika bir şey.
Şişe çevirmece olsun...
Olmeca ile shot yarismalari olsun...

Harbi kabak ama ha :) climax hocamın yeni avatar da harika ahah.
Tamam da adam niye kıçını yırtıyor, senin o aşure kazanı gibi kıçı kim ne yapsın.
Konumuza dönecek olursak, isteyen istediği ile aynı evde kalsın ne olacak ya.

Ss "işine bak burada gevezelik edeceğine" demiş ama işime bakacak bişey yok. Hepsi garip. 29 yaşında genç hanım hastam dudağım uyuşuyor dedi. Ben de bakıyorum işte alla alla niye ki acaba diye. "Orası değil alt dudağım" dedi. "Tamam bakıyorum" dedim. "Ya orası değil, çok alt" dedi. Kadın doğuma sevkettim. Ulan hep mi beni bulur.

Yo yo est hocam ama sizde normal Bi hasta gelmeyeceği çok açık Sjsjsj.
Doktorun birisi neden makyajlı geldin demişti bana sustum ve baktım sadece uzun uzun var öyle doktorlar :d

Doktorun mesajlarının bir araya toplanması iyi oldu ya, ortamlarda mavra yapacağım zaman açıp oradan direkt okurum ahah.
Yıl olmuş kaç hâlâ kız erkek aynı evde kalır mı, ulan zincirle de bağlasan yapılacak işler yarım bırakılmaz ala ala.

Yıl olmuş 2021 hala bu mu :)
Zamlardan sonra ev diye bir şey kalmadı, Yatakta kalırlar.

Abi yılla ne alakası var. Ne kadar meshebiniz geniş sizin ya. Bak ne deniyor başlıkta. Öğrenci. Okullar bile ayrı olmalı.

Aaa dur hatta forum bile haremlik selamlık olsun. Şimdi misal bugün cuma, benim abdestim niye bozulsun namaz vakti memeli bir üye yüzünden?

hala gelmedi mi o müthiş soru ?

- senin kız kardeşin kalsa hoşuna gider mi ?

Yaşı on sekiz olan gençler, bu ülkenin kaderini belirleyecek seçimlerde oy kullanabiliyor ama kiminle evde kalacağını anne-babasına mı soruyor? O konuda güvendiğiniz gençlere, bu konuda niye güvenemiyorsunuz?

İyi. Siz kızınız olunca oğlanlarla aynı eve koyar gelirsiniz Afyon'a.

İyi. Siz kızınız olunca oğlanlarla aynı eve koyar gelirsiniz Afyon'a.
Aynı evde kalsın demiyorum ancak senin yasaklamanla da sonuç değişmiyor. Aynı evi paylaşmasalar bile zaman zaman birlikte kalıyorlar, bu gerçeği unutmayın.

Her şeyi yapabilecek potansiyelleri var diye 17-18 yaşında kıza erkek arkadaşıyla ev mi açalım, akşam evlerine yemeğe mi gidelim? Olay zaten babanın kendini kandırması bir yerde, baskı yaratmadan kanatları üzerinde hissettirmesi

Çok spesifik bir konu. Yıl olmuş kaç diye bakış açısından da bağımsız bir durum. O sebeple çok zamanla ilintilememek lazım. Kişi kendi yargılarınca doğru bulur ya da bulmaz. Güven duyup duymamakta değil konu esasen. Birlikte yaşama bilinci öğrenci aşamasında olan gençler açısından çok erken. Sorumlulukları ve öncelikleri önünde engel olabilmesi muhtemel. Ayrıca bu beraber kalmanın evrileceği nokta da muğlak.
17 yaşında seneye geleceği adına yön çizecek bir kardeşim var. Böyle bir talebi olsa fikrine saygı duyduğumu özellikle belirtir fakat ablası olarak onay vermezdim.

Geri