Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalabilir mi?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hala nelere kafa yoruyor bu toplum. İnadına 50 yıl geriden gitmek istiyoruz. Kesin söylüyorum 50 yıl sonra kimse bu tip sorular sormayacak. Ama o zaman diğerleri daha da ilerlemiş olacaklar.
Yani 50 yıl sonra normal karşılayacağın bir olguyu neden bugün sorgularsın.

Yav sanki yaninizda ossuran gegiren ve tuvalete girince kapiyi acik birakan bu da yetmezmis gibi pis kokulu coraplarini oraya buraya atan ve kizdan bunlarin kaldirilmasini bekleyen erkekler ile hang kiz yiyismek ister kafasi güzel degilse? (Aa bu evlilige benzedi)
Öyle karisik düzende kalan ögrenci kizlarin sikayetleri hep bu yönden oluyor.
Erkekler belirli bir zaman sonra ev islerini kizlara devr ediyorlar yavas yavas sinsice.dd
Yapmayin hanimlar.
Sanki her erkek kadin atesle barut.Sanki her kisiye atlama potansiyeli var.
Bence sknti yalniz,birileri partnerini getiripte yan odada garip sesler cikartmalari.
Buna tanik olmak istemem sahsen.Ders mers calisilamaz gürültüden.dd

Silinmiş yorum olan Angie'nin yorumuna katılıyorum.

Kalınır. Sinsi kız arkadaşından iyidir. İyi biriyse kültürlü ve gözü doymuş biriyse ateş barut meselesi yalan olur.

Kalabilir.Neden olmasın ki...
İlla kötü bir niyet mi akla gelmeli.Şuan dört-beş tane dostum, kardeşim diyeceğim erkek arkadaşlarım var.Her şeyi kötüye yormak doğru değil.Cok zorda kalsaydım onlarda kalırım.Öğrencilerde kalabilir.Yeter ki adam olsunlar.

Başkalarını bilemem ama ben bu konuda geleneksel düşünüyorum.
Oğlanlarımın öğrenciyken aynı evde kız arkadaşı olmasını istemem.
Belki çalışma yaşamında olabilir.

Er veya geç çocuk olur. Şeytan her zaman dürter.

Sürekli aynı evde kalmasalar bile birbirlerinin evinde kalıyorlar ve çoğu ailenin haberi olmuyor. Üniversite yıllarında neler gördük...

Aklı başında olan ve karşısındakini sadece arkadaş olarak ele alabilenler kalabilir ama aklı fikri başka işlerde olanlarla bırakın aynı evde kalmayı arkadaş bile olunmaz. Yaşamı sadece kadın-erkek ilişkisi olarak ele alan ve iradesi zayıf insanlardan kendi adıma çok sıkılıyorum.

Eskiden yedi numara diye bir dizi vardı onlar aynı yaşlarda aynı evde kalıp hayatı paylaşıyorlardı ve reelde de öyleydi o dönem. Şuan bilemiyorum. Krem sürerken kızlıgım bozuldu diyen bir nesilleyiz. Neler olur haydar dümen den okumak lazım Sjsjsj

Geri