Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalabilir mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalabilir mi?

Niye kalamasın ki? Böyle bişeyi tatışıyo olmamız bile saçma

Kız ve Erkek reşitse ve kendi rızalarıyla gelmişlerse aynı evde,ortamda kalabilirler. Bu konu iktidar partisinin sorunu olmaması gerekir.

Halkı bir birine düşürme ortamı seziyorum. Üniversite okuyan ve aynı evi paylaşan iki sevgili komşularının şikayeti üzerine polis tarafından baskın yer bu olay ailelere yanlış aks ettirilir bilgi kirliliği oluşursa başka erkekleri bilmem ama ben olsam beni şikayet eden komşuyu bulur anasını avradını bellerim !

Bu tarz olaylar yakında haberlerde görürseniz şaşırmayın..

Son dakika haberi :
Kız ve erkek kardeşler aynı evde kalamazlar.

Aslında şöyle sorsaydın nasıl olurdu?

Siz kızınızın yada oğlunuzun böyle bir ortamda yaşamasına müsaade eder miydiniz?

Benim inancıma göre böyle bir ortam içerisinde kalması uygun değildir. Ben oğlumun hiç alakasız tanımadığı bir bayan ile aynı evde yaşamasına izin vermezdim. Okuldan yada iş yerinden yada başka bir ortamdan bile tanıdığı olsa yine aynı evde beraber yaşamasına izin vermem.

Devlet buna izin vermiş, beni ilgilendirmez.

İpini koparmış gidiyor dünya .
Hedef belli değil iz belli değil.
Her şey arap saçı karma karışık.
Oğlan belli değil kız belli değil..

...
..

Sözde medeniyiz çağdaşız güya.
Sevgi size ömür kalmadı haya.
Herşey b
aşkalaştı değişti dünya.
Sitem belli değil naz belli değil..

Bir müennesle bir müzekker yan yana gelemez ;)

Tartışılması bile gereksiz bir konu, ne saçma insanlar tarafından yönetiliyoruz arkadaş ya.

Kimisinin inancı düşüncesi kalabilmesi yönündeyken kimisininki kalmaması yönunde haliyle.
Kalmalımı kalmamalımı bilemem hangisi doğrudur beni bağlamaz.
Ama bana yanlış gelen tek şey .
Böyle bir yasanın çıkması yani bunun iktidarlar tarafından gündeme gelmesi .
Kalmak isteyen kalsın istemeyen kalmasın .
Bunu kural haline getirmek "Kalınamayacak" denmesi bana doğru
gelmiyor.

herkesin rızasına ve yakınlık derecesine bağlı bi durum,1 kaç gün veya hafta kalabilir amasürekli sadece arkadaşsa kalmamalı yani,herkesin özeli var 2 ayrı kutup çeker yani

Ulan kim bu paso sevisen ciftler ya? Madem herkes sevisiyor neden hala tecavuz,hala taciz?
Kalinir,kaldim da.

Kalınamaz, bir erkek ve bir kadının göz göze bakışması bile haramdır.

bencede kalabilmeli yani tartisilmamasi gereken bir konu hele devletin burnunu bu ise sokmasi ulkenin cumhuriyet yonetimi ibaresini de kaldirmaya yonelik bir sey seziyorum ben. 18 yasindaki insani resit goruyorsan bu insanin nerede kiminle yasadigi kimseyi ilgilendirmez. o zaman yasa cikarsinlar gay olanlari da kapsasin yani? var mi boyle sacmalik. ve bana gore iki yetiskinin evli ya da evli degil evlerinde yaptiklari onlarin ozelidir. kimse kendi ozeline karisilsin istemez, o halde niye baskasinin ozeline karisalim ki yapacak bir suru insan cikacak haberlerde gorucez bence yani. komsu sikayeti uzerine "basildilar" diye duyacagiz bence

Bazısına göre kalınamaz bazısına göre kalınabilir. Her iki cevabında kendine göre eksi ve artılarının olduğunu düşünüyorum açıkcası.. Bana kalsa kalınır çok kaldım insan kendini ve arkadaşlarını bildikten tanıdıktan sonra aynı evde tabi ki kalabilir neden kalınmasın ki aksi düşünce zaten saçma aynı evde kalıyoruz hah o zaman aynı yatakta yatıcaz bir şeyler yapıcaz edicez diye yakın arkadaşlarımızın düşüncesinin oldugunun sanmıyorum. Ama dinimizce böyle şeyler haramdır muhabbetleride var tabi ki. Sonuç olaraktan ben açık görüşlü bir insanım ve aynı evde kalınabilceğini düşünüyorum.

Dini kurallar göre yasak. Gelenekçi insanlar bu tür şeyleri hoş karşılamaz. Gizliden yana onlar :)
Yenilikçiler için gayet doğal.

bencede kalabilmeli yani tartisilmamasi gereken bir konu hele devletin burnunu bu ise sokmasi ulkenin cumhuriyet yonetimi ibaresini de kaldirmaya yonelik bir sey seziyorum ben. 18 yasindaki insani resit goruyorsan bu insanin nerede kiminle yasadigi kimseyi ilgilendirmez. o zaman yasa cikarsinlar gay olanlari da kapsasin yani? var mi boyle sacmalik. ve bana gore iki yetiskinin evli ya da evli degil evlerinde yaptiklari onlarin ozelidir. kimse kendi ozeline karisilsin istemez, o halde niye baskasinin ozeline karisalim ki yapacak bir suru insan cikacak haberlerde gorucez bence yani. komsu sikayeti uzerine "basildilar" diye duyacagiz bence

Anayasanın ilk üç maddesi degistirilemez, degistirilmesi teklif dahi edilemez.
Devletin yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğu maddesi de degistirilemez, degistirilmesi teklif dahi edilemez maddelerdendir.

Kendimi ihbar edicem.
Polis bey abi biz kızlı erkekli kalıyoruz :$

Kalabilir hiç sorun yok. Ahlak insanın kafasının içindedir.
Neyse çok fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Kendimi ihbar edicem.
Polis bey abi biz kızlı erkekli kalıyoruz :$

Kalabilir hiç sorun yok. Ahlak insanın kafasının içindedir.
Neyse çok fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Iyi ki ayni donem de ogrenci degildik. Ya da ayni okul da okul hayatimiz olmazdi:D

Geri