Kimbuhatunyahu?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
tehlikeli..
tekinsizliğine özlem,
inzivalarına bir demet ruhdaşlık
nerede kalmıştı bu paralel enlemde ki uyum,
nerede bu hatun, yeterince savrulmamıştık.

oldukça pis hobime geri dönmemde etkisi olan-çünkü "bir şeyler mi üretsen acaba" diyerek bana eskileri hatırlattı- çok sevdiğim birisi kendisi. spotify'dan fonda çalması için bir liste hazırladı bana. nedense beni çok mutlu etti, böyle şeyler beni mutlu eder.
ileride meşhur olursam kdksj dersin "ben bunu tanıyorum, küstüğü san'atına benim sayemde döndü" ortak tanıdıklarımızdan da bahset, kamil abi, pamuk abi...
eski kıvamıma geldiğim zaman, hediyeler hazırlayacağım, sen de armağan etmek istediğim çılgınlar içerisindesin.
cüneyt arkın'ın başarılı bir cerrahken alkoliğe dönüştüğü bi film vardı hatırlar mısın? birinin ameliyat olması gerekiyor, adamı meyhanede buluyorlar, işte "bir tek siz başarabilirsiniz hocam" filan diye. adam bir an yükseliyor titreyen elllerini göstererek "BU ELLERLE Mİ" diyor ksksk
ben de gerekli malzemeleri alırken, bir şeyler öneren satıcıya durup durup böyle yükselseydim keşke... "BU ELLERLE Mİ" ULAN, ÇOK İYİ HİKAYE OLURDU

neyse güzel gidiyor bu ellerle...

Screenshot_20220820-162806_Gallery.jpg

merak ediyorsan, cüneyt arkın'ın yaptığı ameliyat da başarılı olmuştu...
bu filmi beraber izleyelim.

Pek ortalarda görünmüyor.

çok severim. buralarda tekrar aktif olur mu bilmem, olursa forum için bir kazanç olurdu. şahsına münhasır bu tatlı insan, benim yaşamıma sessiz sedasız dahil oldu bile. özlediğimiz her an bir kahve kadar uzağız. öpcük.

beni zeytinim diye sever, hatta göbeğimden zeytin yemek istediğini de belirtmişliği vardır .p

çok kalppp ♡

Kim olduğunun benim nezdimde bir önemi yok.

Ulan @Kimbuhatunyahu?…

bana hiç göbeğimden zeytin yemek istediğini söylemişliği yoktur… bana anca uyudun mu, uludun mu filan jdjd seni çapkın kıps.
Özel biri. Fosforlu cevriye ama Türkan Şoray icrası. Sevilir çok. Aslan kızı, senin devrin başladı. Dün esmiş gürlemişsin, biraz daha es gürle, yerim.

Nickinin hakkını veren nadir üyelerden,orijinal ve devinimsel söylemleri var.Hakkında hayırlısı.

Geri