Kimbuhatunyahu?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
biz sevdik de ne oldu sanki, keşke sövseydik... söv kız

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerde yapacak tek bir şey var.. onu da hepimiz cok iyi biliyoruz..... hepimiz, hepimizi iyi biliyoruz.. bırakacaz şimdi bu işleri.....

Ara sıra beni kızdırsa da sevimli bir kız diyerek sözlerime başlıyorum :)
Beni Google gibi kullanıp atıyor hep. Üç mesajı varsa ikisi bana makale yok mu, diğeri de bye demek (:
Yalnız bazen çok güzel cümleler kuruyor, ne diyor anlamıyorum. Felsefeye kafam basmıyor pek yoksa bilgisiz değilim

kim bu hatun yahu diye soranlara,onu anlatıyorumdur jkjsfk

Yazmamışız buraya ayıp etmişiz, şarkı seçimleri hoş.

şimdilik bu kadar byes

bana çeşitli yerlerden "larien uludun mu?" diye soruyor. bençe bana aşık. gerçi ben de "bugün seksi mi uyandın" diye soruyorum. bilmiyorum, sanırım ben de boş değilim glb.

seviyorum. çok gönlüme dokunuyor. hep kalbimde kalsın.

Yasini ogrendikten sonra zihnimde canlanan user.
Husu duzleminde cok manyak kufurleride vardir.
images (39).jpeg

Son düzenleme:
bana çeşitli yerlerden "larien uludun mu?" diye soruyor. bençe bana aşık. gerçi ben de "bugün seksi mi uyandın" diye soruyorum. bilmiyorum, sanırım ben de boş değilim glb.

seviyorum. çok gönlüme dokunuyor. hep kalbimde kalsın.

trafikteyim görüntülü msjını simdi aldim ve on dkdir gözlerimin ici gülerek dolasiyorum ulusta, bi sekilde disavurmak gerek, kim bilir belki su kaleye cikip sen diye ulurum(neme lazim)
Evde yazicam. Ben de seni seviyorum

bir okyanusu içinde barındıran kuyunun dibinde inzivaya çekilmiş ışık süzmelerini avlıyor ya da çocuk havuzunda flamingoya binerek ördek yüzdürüyor. belki foruma olan uzaklığımız aynı paralellikte olduğundan göremiyorum. dahil olmadıkça kestirilemeyen cinsten bir hatundur. hatırı aranır icraatı sorulmaz.

@Kimbuhatunyahu? hanım, aralıklı zamanlarda aklıma geliyorsunuz.. dile getirmediğim için sanmayın yokluğunuzu hissetmediğimi... inziva sürecinizi bir an önce bitirin ki size aşeren ruhumuz biraz olsun doyuversin...
Eğer bu mesajımdan sonra hala gelmezseniz gelip buraya "gelmesin le gelmesin" şarkısını atıcam.. bunu bana yaptırmayın lütfen....zira İbrahim tatlısesin daha güzel şarkıları var.. beraber daha hoş şarkılarını dinleyebiliriz.

çok hoş bir hanım. arada şarkı armağan ediyoruz birbirimize ama genelde hep o eder khhfj görünce mutlu oluyorum kendisini. keşke hep olsa buralarda, lütfen size aşeren ruhlarımızı düşünün.... sevgiler....

Iyi ki tanidim dedigim kisilerden. Dobra ve aciksozludur. Lafini esirgemez kimseden. Yapisi geregi bazen sinirlenince kufur edebilir. Yakisiyor bence. Iyi bir dinleyici, olgun ve saglam karaktere sahip.

Sevdigi muzik tarzini hesaba katmazsam on numara insan diyebilirim(yine verecek lanet emojiyi).:D
Evet hala oyle. Eskiden benim icin daha cok anlam ifade ederdi. Suan degil. Kalbinin guzelligi ayridir, suphe yok. Ama eski samimiyetini gormedigim kullanici. Yinede sevdigim bir uye. En azindan acik acik soyler. Bilirsin, bildirir bilmen gerekeni.

kimbuhatun yasama sevinci icinde
masaya anahtarlarini koydu
bakir kaseye cicekler koydu
principles of law icin zoomu acmadan önce
kendisine demli bi cay koydu

aklinda olup bitenleri saydi
borsa sürekli iniyordu
üc kere üc dokuz ederdi
ama kimbuhatun'unkiler bi bok etmedi
mütemadiyen düsüyordu hisseler

bir bira icmek istiyordu kac gündür
masaya biranin dökülüsünü koydu!
cünkü dolusu cok para ediyordu
alamiyordu birkac kutu bile

kimbuhatun da kimbuhatunmus ha
bana misin demedi onca hisseye
bir iki sallandi durdu
borsa ha babam düsüyordu
fhrkk.

arada hastayken ona attığım video geliyor aklıma. video boyunca kovid olup olmama olasılığımdan bahsetmişim... arada izliyorum. çok cringe. o videoya rağmen beni sevmesi insan-ı kamil yolunda emin adımlarla ilerlediğini, 4 kapının ikisinden geçtiğini gösterir.... jgjg

çok seviyom. çok gözüm arıyor. sensiz kamil abi ve pamuk abiyle uğraşmanın tadı yok, sex on the beach'ler ıssız, beyin fırtınaları tatsız...

Geri