Kimbuhatunyahu?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sözlük konusu var mı yok mu emin olamadığım üyelerden birisi de @Kimbuhatunyahu?

Forumda oldukça özgün ve kaliteli paylaşımları ile dikkatimi çekiyor fakat bazen "Acaba erkek mi?" diye de tereddüt yaşıyorum çünkü kadına özgü duyguları pek yansıtamıyor.
Oldukça marjinal bir tarzı var ve hayatı uçlarda yaşıyor gibi.
Yaşı 21 değil de sanki 27-28 civarında gibi bir his var içimde.:)
Fala bakar gibi oldu ancak hislerime göre yazınca ortaya bu çıktı.
Paylaşım ve yorumları dikkat çekici, yolu açık olsun.

Harbidende kim bu hatun.onunla tartismaya giren olunca lafini esirgemeden sokuyor. Kabadayilik bir bayana ancak bu kadar yakisir.baba emrin olursa biz buradayiz.

Eyvah. Korktuğum başıma geldi, bir diğeri de "forumdan birisini dürt" başlığında dürtülmek idi. Kadınım ve 21 yaşındayım. Başka tereddüt duyanlar da vardı .d Teşekkürler Lefty

Sözlük konusu kabusu yaşattığım için üzgünüm fakat her üyenin başına er ya da geç gelecektir.:)

Ben teşekkür ederim.

Banlanmayı tatmasa iyiydi, bağımlılık yaptı galiba.
Çoğunluğunu anlamasam da değişik konuları ve düşünceleri ile foruma renk katıyor.

insana kim bu hatun yahu dedirtiyor cidden
bence çok da karmaşık bir insan değil doğru pencereden bakın parıldayan güneşin turuncumsu rengini görebilirsiniz.

Laf ebeliği yapmadan şakkadanak lafını koyan kadın. Yok öyle inceden laf sokup karşıdaki insanı "la acaba bana mı dedi?" tribine sokmak. Forumda tanımadan sevdiğim nadir üyelerden.

Saygılar.

Süreyya hanıma benzetsem de farkını ortaya koyuyor.
Esas özelliği alçak gönüllülük.. Dik dik konuşan sert bir uslubu yok. 90'lı yıllarda pistol bulutsuzunda keşfedilen yıldızı bilir misiniz? Hah işte öyle.. Güneşten 10 milyon kez daha parlak, çapı ise dünyayla güneş arası. Buna bayıldım.:)
Yansıyan içtenliği mütevazilik dersi veriyor..

Geri