Kimbuhatunyahu?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Doomcu biri sanırım. Ama doomer değil.

Iyi ki tanidim dedigim kisilerden. Dobra ve aciksozludur. Lafini esirgemez kimseden. Yapisi geregi bazen sinirlenince kufur edebilir. Yakisiyor bence. Iyi bir dinleyici, olgun ve saglam karaktere sahip.

Sevdigi muzik tarzini hesaba katmazsam on numara insan diyebilirim(yine verecek lanet emojiyi).:D

Bu aralar ya ben göremiyorum ya denk gelemiyoruz nerelerde kendisi ? Bakış açısıyla, sempatik halleriyle, samimi tavırlarıyla beni kendisine hayran bırakan birisi ve yorumlarına denk gelemeyince üzülüyorum @Lilith hanımcım,

Bu sıralar kendini yeniden keşfetme sürecine girmiş gibi. İnziva sürecine girmiş olabilir Nietzsche gibi. Biriktirdiklerinin kıyısında yürüyeceğiz bakalım.

Busbus bi ara giybet yapalim fkekfkekkwmfkw

Bir gün canli canli konusmak istedigim üyelerden biri.
Bilhassa su Camus'sal hallerini anlatir iken gelisen ve ya gelisemeyen, jest ve mimiklerini merak ediyorum.

Sahi zümrüdü Anka senden mi öğrendi küllerinden yeniden doğmayı.
Anahitam benim biriciğim.<3

Hep burada görmek istediğim kişilerden lilith hnm.
Sohbetimiz hiç olmadı.
Sadece şarkı armağan ederken iki kelam ediyoruz.. şu an aramızdaki bağı bu şekil kurduk. ve memnunuzda.
Onu hep birine benzetirim. o da bilir bunu.
onun için bir başka bakıyorum.
unutamadığı sevgilisinin yerine koymuş ruh hastası bir aşık gibi olabilirim.. cünkü neden olmayayım..... Bu arada selam..

Cümlelerini anlamayip sordugum oldu Evet :)
Bana kibar ve ici disi bir geliyor , BöYle insanlari seviyorum

kendisini havsalamdan dökülen kelimelerle betimlemeye varamıyorum. amazon ruhlu bir kadın, içinde vahşi bir bilgi - felsefe çatışmaları yaşıyorken kulakları daima içinin barışına dair ezgiler arıyor. öğrenmenin verdiği hırçınlığı müzikle terbiye ediyor diyebilirim. amazon gibi kadın, uçsuz bucaksız duygu yeşilliğinin içerisinde ormanına dahil olan herkesi her anından, her anın anısından geçiriyor -geçirebiliyor ve o geçiş esnasında tanışıklığa icabet etmiş herkese kendinden bir ben bıraktığını düşünüyorum. sürekli dikine gidilmesi gereken hayata çatır çatır basmanı bilse de en nihayetinde kadın, tutulursa çocuk yüreğinden amazonun içinde görülebilir bir kedi oluveriyor.
mırıltıları eksik olmasın.

Geri