Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@izmirli kesinlikle yemez, çünkü gelip iş ile ilgili isyanı yapıyor, sonra arada patrona sallıyor en sonunda da birkaç kadını öpüp gidiyor.
Bu kadın nasıl ban yesin, umarım patronu foruma üye olur![]()
Sen @malumatfuruş iki çıktın ha. Aman ben kızların geçmişini araştıran birisi değilim. Ama korkmaya başladımHahahahah Aman Allah korusun Nereye icimi dökecem sonra ,ayrica 7 Patron var bi tane olsa neyseeeeeee
Ve sana bir sir vereyimmi Iki kere forum da banlandim birinde admine salladim Ama dibine Kadar hakliyim yine olsa yine yaparimYa 7 ya daha fazla sene oldu bilmiyorum da Yani
2. bi kiz hakkimda Kötü konusmustu bende hesap aldim kiza icimi döktüm kiz ozaman orda Admindi sindiremeyip banladiydi Daha Sonra banlamayi actigini girebilecegimi söylemisti ama asla isim olmaz
3. banlanmak Herkesden uzak olsun![]()
Yani şurada azıcık övgü yapsan ne olur, centilmen, iletişimi kuvvetli falan demek lazımdıKesin Run ban yemez
Annanın ban yiyeceğini bilsem de kefil olurum....Yani şurada azıcık övgü yapsan ne olur, centilmen, iletişimi kuvvetli falan demek lazımdı
Ayrıca Anna ban yer kefil olma, sinirlenince eli ayağı titriyor...
Bak yine subliminal mesaj veriyor, nerede bu yönetim ya..Annanın ban yiyeceğini bilsem de kefil olurum....
Ama senin o saydığın özelliklerden dolayı ban yemeyeceğini düşünmediğimden yazmadım
Neden ban yemeyeceğini kendime sakladım dndj
Haq etmişsinBak yine subliminal mesaj veriyor, nerede bu yönetim ya..
Daha önce ban yedim, arama motorundan bakarak ünlü bir kadının fotoğraf attım ve memesi görünüyor diye ban yedim![]()
Bence de, meme önemli..Haq etmişsin
Yok kufur degildi o , adam o meslegi yapiyor is adami mi deseydim mesleginin adi o cunki.Ben de senin için yemez diyorum ama umarım yersin, böyle bir şey gerçekleşmesi durumunda çok sevdiğim horozumu keseceğim.
Bugün birkaç küfür ettin ama haklı sebepleri vardı, yoksa hemencecik rapor ederdim ahahaha.
Ekli dosyayı görüntüle 15602
Tamam canım, bisiklet sürerken dikkatli ol lütfen. Bütün Hollanda bisiklet sürüyor, görselde 12 tane bisiklet var.Yok kufur degildi o , adam o meslegi yapiyor is adami mi deseydim mesleginin adi o cunki.