Kesinlikle ban yemez denilen üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Melodram bebeğimsu o ban bana da çok tatlı gelmişti. Çünkü yine çok tatlı ve mükemmeldik. Ben burada bir kere falan banlandım sanırım ya. Beni hep kötü biliyorlar. Oysa çok az banlarım... İşte adımız çıkmış dokuza misali.:(
Senin de tüm banlarında yer almak beni biraz şüphelendirmedi değil.... Sanki hep benim yüzümden...Sad.

@Melodram bebeğimsu o ban bana da çok tatlı gelmişti. Çünkü yine çok tatlı ve mükemmeldik. Ben burada bir kere falan banlandım sanırım ya. Beni hep kötü biliyorlar. Oysa çok az banlarım... İşte adımız çıkmış dokuza misali.:(
Senin de tüm banlarında yer almak beni biraz şüphelendirmedi değil.... Sanki hep benim yüzümden...Sad.
sicilimi kirleten sen ol be aşkımsu... zamanında seni haksız banlardan kurtarırken de yetkililerle didişirdim...
kralına çatarım, belaya batarım
hapis de yatarım senin için <3
(hapis şakaaa o kadar yapmayalım shsgs)

yahu bizi asil azmaz bal kokmaz diye diye büyüttüler, ne kadar çizgimizi bozabiliriz zaten? 1 ay öncesine kadar hiç banlanmamıştım ve bu çoğu arkadaş gibi suya sabuna dokunmadan olagelmiş bir şey değildi. buradan yolla söz meclisinde bi kıymeti harbiyesi de vardı. ve fakat buraya geldik; şimdi kışın soğuğuna tutulmuş solgun bir bahar sabahı gibiyiz, doğmaya ne hacet. jkdgjv

sicilimi kirleten sen ol be aşkımsu... zamanında seni haksız banlardan kurtarırken de yetkililerle didişirdim...
kralına çatarım, belaya batarım
hapis de yatarım senin için <3
(hapis şakaaa o kadar yapmayalım shsgs)

Oy oy mıncırsu ya..
Hapis mapis işimiz olmasın lütfen biz zengin olacağız daha...

raskolnikov'u filozof atakan gibi konuşmaktan banlamak lazım hacet macet... tarkan'ın dilli düdük şarkısı gibi post...

Bundan sonra ben kesinlikle ban yemem mesela.

bu saatten sonra ban yiyeceğimi sanmıyorum çünkü bu sitede hakkımda zannedilen:

s-1732650f3c015c76817bb85920a5ec2cf02e99b9.jpg

forumsal'da emre'ye yaşattıklarım:

xena-zeyna-lucy-lawless.jpg

Justin Bieber ergen kardesimizin dedigi gibi “ Never say never “

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri