Kesinlikle ban yemez denilen üyeler

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Melnur
Ibadeth etmisleyin kutsanmis su iciyor mubarek.

@izmirli kesinlikle yemez, çünkü gelip iş ile ilgili isyanı yapıyor, sonra arada patrona sallıyor en sonunda da birkaç kadını öpüp gidiyor.
Bu kadın nasıl ban yesin, umarım patronu foruma üye olur :)

Hahahahah Aman Allah korusun Nereye icimi dökecem sonra ,ayrica 7 Patron var bi tane olsa neyseeeeeee :D
Ve sana bir sir vereyimmi Iki kere forum da banlandim birinde admine salladim Ama dibine Kadar hakliyim yine olsa yine yaparim :D Ya 7 ya daha fazla sene oldu bilmiyorum da Yani :D

2. bi kiz hakkimda Kötü konusmustu bende hesap aldim kiza icimi döktüm kiz ozaman orda Admindi sindiremeyip banladiydi Daha Sonra banlamayi actigini girebilecegimi söylemisti ama asla isim olmaz :D
3. banlanmak Herkesden uzak olsun :)

Hahahahah Aman Allah korusun Nereye icimi dökecem sonra ,ayrica 7 Patron var bi tane olsa neyseeeeeee :D
Ve sana bir sir vereyimmi Iki kere forum da banlandim birinde admine salladim Ama dibine Kadar hakliyim yine olsa yine yaparim :D Ya 7 ya daha fazla sene oldu bilmiyorum da Yani :D

2. bi kiz hakkimda Kötü konusmustu bende hesap aldim kiza icimi döktüm kiz ozaman orda Admindi sindiremeyip banladiydi Daha Sonra banlamayi actigini girebilecegimi söylemisti ama asla isim olmaz :D
3. banlanmak Herkesden uzak olsun :)
Sen @malumatfuruş iki çıktın ha. Aman ben kızların geçmişini araştıran birisi değilim. Ama korkmaya başladım :)

Senden şüphelendim bi Annacım ani çıkışların olabilir djjf

Yani şurada azıcık övgü yapsan ne olur, centilmen, iletişimi kuvvetli falan demek lazımdı:)
Ayrıca Anna ban yer kefil olma, sinirlenince eli ayağı titriyor...
Annanın ban yiyeceğini bilsem de kefil olurum....
Ama senin o saydığın özelliklerden dolayı ban yemeyeceğini düşünmediğimden yazmadım
Neden ban yemeyeceğini kendime sakladım dndj

Annanın ban yiyeceğini bilsem de kefil olurum....
Ama senin o saydığın özelliklerden dolayı ban yemeyeceğini düşünmediğimden yazmadım
Neden ban yemeyeceğini kendime sakladım dndj
Bak yine subliminal mesaj veriyor, nerede bu yönetim ya..
Daha önce ban yedim, arama motorundan bakarak ünlü bir kadının fotoğraf attım ve memesi görünüyor diye ban yedim :(

En yemez dediklerim yedi
Ben de senin için yemez diyorum ama umarım yersin, böyle bir şey gerçekleşmesi durumunda çok sevdiğim horozumu keseceğim.
Bugün birkaç küfür ettin ama haklı sebepleri vardı, yoksa hemencecik rapor ederdim ahahaha.
IMG_20200912_170028.jpg

Ben de senin için yemez diyorum ama umarım yersin, böyle bir şey gerçekleşmesi durumunda çok sevdiğim horozumu keseceğim.
Bugün birkaç küfür ettin ama haklı sebepleri vardı, yoksa hemencecik rapor ederdim ahahaha.
Ekli dosyayı görüntüle 15602
Yok kufur degildi o , adam o meslegi yapiyor is adami mi deseydim mesleginin adi o cunki.

Yok kufur degildi o , adam o meslegi yapiyor is adami mi deseydim mesleginin adi o cunki.
Tamam canım, bisiklet sürerken dikkatli ol lütfen. Bütün Hollanda bisiklet sürüyor, görselde 12 tane bisiklet var.
Karşıdan gelen kadına çarpacak gibi bir açı var fotoğrafta :) aman kaskını falan tak! Sana bir şey olursa çok üzülürüm.

Geri