-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesela ben
Ban sebepleri ve süreleri konusunda ilk sayfada, ilk mesaj olan "Hiç Düşünce nick'li arkadaşın ban açılmıştır" yazısını görünce duygu yoğunluğu yaşıyor insanBeni neden yazmadınız? Forumlararası savaş başlamıştı da banlandığım zaman.. Öhöm.. Bu saatten sonra sanmam..... Lskdjdjdj
Vallahi ben çok güzel bi dille gerçekleri söyledim malum forum ircforumlari.net Reis denilen aciz gerçekleri hazmedemedi ayrıca emeğim fazladır tanıyan arkadaşlarım var asla ve asla kimseye yalakalık yapmam kralıda olsa çekinmem söylerim susmam:=) susmayınca gerçekleri pörtletince en iyisi dediler biz bunu bir karalayalım bannnnn2014’ten beri üyeliğimde hiç ban yemeyenlerden biri de benim. Çok açık sözlüyüm de çatır çatır yönetimin biriyle kavgam da oldu ama sanırım üslup düzgün olduğu için banlanmıyorum. Bazen haklı olsanız bile üslup yanlış olunca haksız pozisyona düşüp fırsat veriliyor ban yemeye. Beni kolay kolay çileden çıkartacak bir durum olmaz, sakinliğimi bozmam.
Vallahi ben çok güzel bi dille gerçekleri söyledim malum forum ircforumlari.net Reis denilen aciz gerçekleri hazmedemedi ayrıca emeğim fazladır tanıyan arkadaşlarım var asla ve asla kimseye yalakalık yapmam kralıda olsa çekinmem söylerim susmam:=) susmayınca gerçekleri pörtletince en iyisi dediler biz bunu bir karalayalım bannnnn![]()