Kesinlikle ban yemez denilen üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Maşallah dediğimiz üç gün yaşamaz normalde, hayırlısı olsun bakalım.
Benim gördüğüm kadarıyla @f5 ve @solitude beyler.

Ben hiç yemedim 2014 ten beri kslslsö

Nilu, f5, solitude, yelda, bence Lari de yememesi gerekenlerden ama o bile 15 dk yemis sanirim : ))
Anna'yi da demek isterdim ama sinirlenince, cok guzel kavga eder gibi geldi bir an .p

Beni neden yazmadınız? Forumlararası savaş başlamıştı da banlandığım zaman.. Öhöm.. Bu saatten sonra sanmam..... Lskdjdjdj

Sirinin bile banlandığı forumda kimse güvende değil. skljsklj

Beni neden yazmadınız? Forumlararası savaş başlamıştı da banlandığım zaman.. Öhöm.. Bu saatten sonra sanmam..... Lskdjdjdj
Ban sebepleri ve süreleri konusunda ilk sayfada, ilk mesaj olan "Hiç Düşünce nick'li arkadaşın ban açılmıştır" yazısını görünce duygu yoğunluğu yaşıyor insan :)
Sen bir devrin başlangıcı hanfendisi.

2014’ten beri üyeliğimde hiç ban yemeyenlerden biri de benim. Çok açık sözlüyüm de çatır çatır yönetimin biriyle kavgam da oldu ama sanırım üslup düzgün olduğu için banlanmıyorum. Bazen haklı olsanız bile üslup yanlış olunca haksız pozisyona düşüp fırsat veriliyor ban yemeye. Beni kolay kolay çileden çıkartacak bir durum olmaz, sakinliğimi bozmam.

Aklıma gelmişken o tartışmayı da @Süreyya için yapmıştım : ) Hatırladın Süreyya ??

2014’ten beri üyeliğimde hiç ban yemeyenlerden biri de benim. Çok açık sözlüyüm de çatır çatır yönetimin biriyle kavgam da oldu ama sanırım üslup düzgün olduğu için banlanmıyorum. Bazen haklı olsanız bile üslup yanlış olunca haksız pozisyona düşüp fırsat veriliyor ban yemeye. Beni kolay kolay çileden çıkartacak bir durum olmaz, sakinliğimi bozmam.
Vallahi ben çok güzel bi dille gerçekleri söyledim malum forum ircforumlari.net Reis denilen aciz gerçekleri hazmedemedi ayrıca emeğim fazladır tanıyan arkadaşlarım var asla ve asla kimseye yalakalık yapmam kralıda olsa çekinmem söylerim susmam:=) susmayınca gerçekleri pörtletince en iyisi dediler biz bunu bir karalayalım bannnnn:D

bir zamanlar bu bendim... 35 yıl ban yemeden pirensesler gibi kıraliçeler gibi yaşadım ama sonra noldu? kendini bilmez iki üç hemcinsimin elinde oyuncak olmuş bir forumda henüz tedavisi bitmemiş hastalıklı biri yüzünden ilk banımı tamamen öylesine yedim... yol arkadaşlarım @juju ve @hahahah olunca tabii tadı güzel geldi... öyle insan bi kere banlanınca da canı banlar çekiyormuş, sonra yine yol arkadaşlarımdan juju'nun davası için her olaya önden atlayan ve darbeyi ilk yiyen tkpliler gibi bi salındım... ikinci banımı tatmış oldum ama üçüncüsü var ya... o hiç böyle tırt olmayacak. olacaksa öyle bi banlanmalıyım ki türkiye'de forumların işletilmesi kapatılmalı... öyle.... ben eylenmiyorsam kimse eylenmemeli nokta kom. tıklaaa.

Vallahi ben çok güzel bi dille gerçekleri söyledim malum forum ircforumlari.net Reis denilen aciz gerçekleri hazmedemedi ayrıca emeğim fazladır tanıyan arkadaşlarım var asla ve asla kimseye yalakalık yapmam kralıda olsa çekinmem söylerim susmam:=) susmayınca gerçekleri pörtletince en iyisi dediler biz bunu bir karalayalım bannnnn:D

ahahaass canın sağolsun ya

Geri