Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski chp parti üyesiyim ailecekBir insan körü körüne nasıl kilicdaroglunu savunur anlam veremiyorum. Adam Cumhuriyet tarihinin en başarısız siyasetçisi.
Kesin bu adamın cevresinden bir kaynak alıyorsun yoksa bu olamaz, olmamalı.
Hocbır zaman oyle bır dusuncesı olmadı haksız yere baskanlık elınden alındıgo zaman partiyi bölerdi eğer öyle bir düşüncesi olurdu orada büyük bir iyilik yaptı ama nankörler anlamadıHer iki tarafın da yaklaşımı “CHP küçük olsun ama benim olsun” şeklinde. Bu süreç sonunda muhtemelen özel cephesi galip çıkacak ama ne önemi var ki… CHP yıpranmış ve umut vadetmeyen bir parti olarak iktidarın önünü olabildiğince açacak. Tren kalktı bir kere. Yerel seçim sonrası normalleşme adımları atılmasaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Aile dostumuz@Candy_ kemal bey akraban mı
kemal beyi senden başka kimse istemiyor bunu bilerek yaşamak sana acı verebilir ama maalesef gerçek bu napalımAile dostumuz
Yarın olunca ne yapacaksın iddiaya var mısınOlmayan şeyleri varmış gibi açmak serbest sanırım forumda.
Alışacan abi, ben bir bakıyorsun Fetöcü oluyorum, bir bakıyorsun PKK'cı, bir bakıyorsun terör sevicisi, vatan haini,..... oluyorum da sen bir kere İşid'ci olmuşsun çok mu.bi ışid sevdalısı olmadığımız kalmıştı
herkes her şeye yakıştırıyo bizi maşallah
Yooo, tahminim ta kendisi.@Candy_ kemal bey akraban mı
Ben Kılıçdaroğlu olsam senle dostluğumu sonlandırırım, savunacam diye rezil ediyorsun adamı.Aile dostumuz
Dedemmmm öyle bir haber görmedim ama gelirse iyi olur… Şuan ki tam bir hayal kırıklığı milletvekili olarak kalsaydı keşke…@Yarchitecten sen bişey demicen mi
Mahkeme kararının sonucunu mahkeme görülmeden güvenilir kaynak olarak vermek bile ülkenin halini gösteriyor.Eski chp parti üyesiyim ailecek
Aynen guvenılır kaynaklardan duydum kesın olarak donuyor
Hırsızlıkların hesabını soran dürüst chplilrr var iktidar ne kadar kendi üstüne almaya çalışsa da ekremin davasının başarısı da bu temiz insanlara ait umarım içeriden hiç cıkamaz mansur yavas da bu surecte ihanet ettı. Yeniden chp genel baskanı olunca hepsının biletini kesecek. Sırf kemal baskana kufur ıcın twıtterda sahte hesaplars para atıyorlar
Yani mahkame gaspı bitirecek. Onemlı olan adalet. Para ile delege satın alan insanlarla chpyi ele gecıremezler. Onurumuz ıcın sonuna kadar mucadele edeceğız kenal Kılıçdaroğlu once genel baskan sonra da cumhurbaşkanı olacak
Ulkenın basına artık calnayacak durust ınsanlar gelmelı
Hocbır zaman oyle bır dusuncesı olmadı haksız yere baskanlık elınden alındıgo zaman partiyi bölerdi eğer öyle bir düşüncesi olurdu orada büyük bir iyilik yaptı ama nankörler anlamadı
onun kk istemeyenlere sallaması senin özgürlük anlayışını kapsıyo muSizdeki ozgurluk anlayisi sadece kendiniz gibi dusununce oluyor galiba arkadaslar. Rahat birakin kizi ister sever ister sevmez.
tabikki sevebilir ama saga sola saldirmasi hic hos degil.Sizdeki ozgurluk anlayisi sadece kendiniz gibi dusununce oluyor galiba arkadaslar. Rahat birakin kizi ister sever ister sevmez.
Amaç erteleyerek suyu bulanık tutmak, nefes aldırmamak, gerçek gündemi geri plana atmak,...... Siyasal islamcılar ve yalaka sözde anti siyasal islamcıların senaryoları bunlar.