Kemal Kılıçdaroğlu Yeniden Başkan Oluyor

Konu sahibi son olarak 240 gün önce görüldü
Hoşgeldin tekrardan aramıza Kız. Foruma şenlik getirdin.

Kemal Kılıödaroğluna mezhepçilil yüzünden düşman olan biriyle tek kelime konuşmam
Ya sen ne anlation be abla hayirdir be abi?
Adam mezheple ilgili bir sey dememis. Sen mezhep yuzunden dalastigin insanlarin halüsinasyonlarini goruyorsun heralde.
Kilicdaroglunu sevmeyi birak koyu sempatizani olan seni gordukten sonra kimse sever mi bikere?
Ben de aleviyim ulan , alevilik ile ne alakasi var? Sevmiyorum abi
Kilicdaroglunun amcalari benim dedemin tarlalarini caldi biz tuncelideyken. Kapi komsumuz.
Sevmiom abi sevmiom alla allaaaa
Anliyon demi? Aleviyim , simdi mezhepciligi cikarinca bakalim ne ile suclucan beni.
Ulan ben bizzat cocukken KK'nin amcalari ile ayni sofrada oturdum be.
Sen once bi haddini bil
Kimse KK nefretimizi sorgulamasin baba

bi ışid sevdalısı olmadığımız kalmıştı
herkes her şeye yakıştırıyo bizi maşallah

Sahte kurultayla başkanlığı elinden aldılar. Hakkımız olanı geri alacağız. İsteyen de istemeyen de umurumuzda değil

Bir ay maaşı yatmasın o chp genel merkezindekilerin süt dökmüş kediye dönerler

Kemal Kılıödaroğlu çalmadı çırpmadı. Hırsız Ekreme bakın ne istediğinizi bilmiyorsunuz arkadaşlar
Bir insan körü körüne nasıl kilicdaroglunu savunur anlam veremiyorum. Adam Cumhuriyet tarihinin en başarısız siyasetçisi.
Kesin bu adamın cevresinden bir kaynak alıyorsun yoksa bu olamaz, olmamalı.

resimden bunu mu anladınız? üyeleri mezhepçi olmakla suçladığınız mesajları da keyifle okudum. ayrı terane. 2 sene önce bu demokrat alınganlığını parti içinde gayet güzel silah olarak kullandınız ama şartlar değişti artık. ülke yangın yeriyken kimin, neye, nasıl inandığının bir önemi yok açıkçası. bu adam hizipçidir ve art niyetlidir.

4:42

Olmayan şeyleri varmış gibi açmak serbest sanırım forumda.

Her iki tarafın da yaklaşımı “CHP küçük olsun ama benim olsun” şeklinde. Bu süreç sonunda muhtemelen özel cephesi galip çıkacak ama ne önemi var ki… CHP yıpranmış ve umut vadetmeyen bir parti olarak iktidarın önünü olabildiğince açacak. Tren kalktı bir kere. Yerel seçim sonrası normalleşme adımları atılmasaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Geri