Kemal Kılıçdaroğlu Yeniden Başkan Oluyor

Konu sahibi son olarak 240 gün önce görüldü
<<...gerçek gündemi geri plana atmak...>>
gerçek gündem neymiş...

Dediğin <<...Siyasal islamcılar....>>, bizim bildiğimiz herhangi mahalenin sakinleri. Yoksa başkalrını mı kast ediyorsun...

<<...gerçek gündemi geri plana atmak...>>
gerçek gündem neymiş...

Dediğin <<...Siyasal islamcılar....>>, bizim bildiğimiz herhangi mahalenin sakinleri. Yoksa başkalrını mı kast ediyorsun...
Gerçek gündem: yoksulluk, zamlar, ekonomik sıkıntı, hukuksuzluk, ülke kaynaklarının yandaşlara peş keş yapılması,.....
Siyasal islamcılar: iktidarın kendisi

Yetermi yoksa daha fazla açıklama gerekli mi?

• Kahkaha
Tepkiler: AOG
Gerçek gündem: yoksulluk, zamlar, ekonomik sıkıntı, hukuksuzluk, ülke kaynaklarının yandaşlara peş keş yapılması,.....
Siyasal islamcılar: iktidarın kendisi

Yetermi yoksa daha fazla açıklama gerekli mi?
Ya bunları biliyorum… Sandım daha önemli bir şey var da ben mi kaçırdım...

Yoksulluk, yolsuzluk, hukuksuzluk Türkiye’nin ta kendisidir…
Türkiyeyi başka türlü taniyor muyuz...

Bu, Osmanlı’dan Atatürk’e ve bugüne kadar gelen bir yönetim biçimidir…
Kast sistemi ya da otokrasi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetim sisteminin adıdır…

Ahahahaha @climax yapma hocam yapma. Konu içerisindeki mesajlarını görünce şok oluyorum :D zamanında götümüzü yırttık bu adam aday gösterilmesin artık diye. Bize vurmadığın yafta kalmamıştı. Ak ne cihatçılığımızı bıraktın ne ak partililiğimizi bıraktın. Şimdi sen aynılarını söylüyorsun. Valla diyecek çok şey var da neyse. Senin ve candy zihniyetindeki adamların yüzünden biz bu haldeyiz

• Beğen
Tepkiler: W
Ahahahaha @climax yapma hocam yapma. Konu içerisindeki mesajlarını görünce şok oluyorum :D zamanında götümüzü yırttık bu adam aday gösterilmesin artık diye. Bize vurmadığın yafta kalmamıştı. Ak ne cihatçılığımızı bıraktın ne ak partililiğimizi bıraktın. Şimdi sen aynılarını söylüyorsun. Valla diyecek çok şey var da neyse. Senin ve candy zihniyetindeki adamların yüzünden biz bu haldeyiz
Siyaset böyle bişi kardeşim :D
Hem Ekmeleddine oy vermiş insansın sen. Noolcak yani.

resimden bunu mu anladınız? üyeleri mezhepçi olmakla suçladığınız mesajları da keyifle okudum. ayrı terane. 2 sene önce bu demokrat alınganlığını parti içinde gayet güzel silah olarak kullandınız ama şartlar değişti artık. ülke yangın yeriyken kimin, neye, nasıl inandığının bir önemi yok açıkçası. bu adam hizipçidir ve art niyetlidir.

4:42

Candy muhtemelen chp binasinda elektronik odasina kurulmus bir siber guvenlik prototipi.
Tamamen chp icin programlanmis bir yaziyilim. Insan oldugunu zannetmiyorum. Cunku belirli cumlelere kodlanmis ve komut verir gibi hep ayni seyi soyluyor. Hani musteri hizmetlerini arayip telesekreterle konusurken belirli komutlar harici cumle kullanmaz ya (yapmak istediginiz islemi bize bir cumle anlatirmisiniz) telesekreteri gibi candy
Bir gorsel ile anlatmak istersek candy su kisi olabilir. Ama daha basitlestirilmis komutlar var candy'nin yaziliminda. Muhtemelen taiwan yapimi bir cyber makine
Picsart_25-06-30_21-23-26-328.jpg

bu pisliğin sebebi kılıçdaroğlu zaten
en fazla gel temizle derler
sonra gider

Bu toplumdan bir cacık olmaz deyince kızıyordunuz. İktidar kesmiyle olsun muhafet kesmiyle olsun hepsi aynı b*kun laciverti.
Toplum söylediklerimden farklı olsaydı Kılıçdaroğlu konumundakilere çoktan ağzının payını vermişti ve susturmuştu. Böyle bir dönemde bunların olması asla tedadüf değil ve olamaz da.

Bundan bi bok olmayacağını burda 100 sayfa yazıp en az 35 kere banlanmışımdır.
Piro reis diye diye yalayıp yuttular netice ortada.
Umarım döner.
Piro reisi yedirmeyiz.
Turkıyenın en durust sıyasıne kufur edıyorsun ayıp ayıp

Geri