ibadeath
Elmas Üye
Adamları pavyona götürmüşlerAmaç erteleyerek suyu bulanık tutmak, nefes aldırmamak, gerçek gündemi geri plana atmak,...... Siyasal islamcılar ve yalaka sözde anti siyasal islamcıların senaryoları bunlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adamları pavyona götürmüşlerAmaç erteleyerek suyu bulanık tutmak, nefes aldırmamak, gerçek gündemi geri plana atmak,...... Siyasal islamcılar ve yalaka sözde anti siyasal islamcıların senaryoları bunlar.
Sizinkiler nereye götürüyor?Adamları pavyona götürmüşler
Gerçek gündem: yoksulluk, zamlar, ekonomik sıkıntı, hukuksuzluk, ülke kaynaklarının yandaşlara peş keş yapılması,.....<<...gerçek gündemi geri plana atmak...>>
gerçek gündem neymiş...
Dediğin <<...Siyasal islamcılar....>>, bizim bildiğimiz herhangi mahalenin sakinleri. Yoksa başkalrını mı kast ediyorsun...
Ya bunları biliyorum… Sandım daha önemli bir şey var da ben mi kaçırdım...Gerçek gündem: yoksulluk, zamlar, ekonomik sıkıntı, hukuksuzluk, ülke kaynaklarının yandaşlara peş keş yapılması,.....
Siyasal islamcılar: iktidarın kendisi
Yetermi yoksa daha fazla açıklama gerekli mi?
Tabiiki tanıyan var, mesela @kamil0920 ağam, bak o sana nasıl tersini ısbatlayacak göreceksin. Hadi Kamil ağam göster şu birikimini.Yoksulluk, yolsuzluk, hukuksuzluk Türkiye’nin ta kendisidir…
Türkiyeyi başka türlü taniyor muyuz?
Tabiiki tanıyan var, mesela @kamil0920 ağam, bak o sana nasıl tersini ısbatlayacak göreceksin. Hadi Kamil ağam göster şu birikimini.
Ekli dosyayı görüntüle 112041Ekli dosyayı görüntüle 112042Ekli dosyayı görüntüle 112043
Ekli dosyayı görüntüle 112044
İkizler 5 aylık
Bu fotoğrafda silvandaki köy balkonun da olsun
Siyaset böyle bişi kardeşimAhahahaha @climax yapma hocam yapma. Konu içerisindeki mesajlarını görünce şok oluyorumzamanında götümüzü yırttık bu adam aday gösterilmesin artık diye. Bize vurmadığın yafta kalmamıştı. Ak ne cihatçılığımızı bıraktın ne ak partililiğimizi bıraktın. Şimdi sen aynılarını söylüyorsun. Valla diyecek çok şey var da neyse. Senin ve candy zihniyetindeki adamların yüzünden biz bu haldeyiz
resimden bunu mu anladınız? üyeleri mezhepçi olmakla suçladığınız mesajları da keyifle okudum. ayrı terane. 2 sene önce bu demokrat alınganlığını parti içinde gayet güzel silah olarak kullandınız ama şartlar değişti artık. ülke yangın yeriyken kimin, neye, nasıl inandığının bir önemi yok açıkçası. bu adam hizipçidir ve art niyetlidir.
4:42

Seninki siyaset olmuyor hocam, başka bişeySiyaset böyle bişi kardeşim
Hem Ekmeleddine oy vermiş insansın sen. Noolcak yani.
Turkıyenın en durust sıyasıne kufur edıyorsun ayıp ayıpBundan bi bok olmayacağını burda 100 sayfa yazıp en az 35 kere banlanmışımdır.
Piro reis diye diye yalayıp yuttular netice ortada.
Umarım döner.
Piro reisi yedirmeyiz.