Kemal Kılıçdaroğlu Yeniden Başkan Oluyor

Konu sahibi son olarak 240 gün önce görüldü
Bundan bi bok olmayacağını burda 100 sayfa yazıp en az 35 kere banlanmışımdır.
Piro reis diye diye yalayıp yuttular netice ortada.
Umarım döner.
Piro reisi yedirmeyiz.

Bir insan körü körüne nasıl kilicdaroglunu savunur anlam veremiyorum. Adam Cumhuriyet tarihinin en başarısız siyasetçisi.
Kesin bu adamın cevresinden bir kaynak alıyorsun yoksa bu olamaz, olmamalı.
Eski chp parti üyesiyim ailecek :)
Aynen guvenılır kaynaklardan duydum kesın olarak donuyor
Hırsızlıkların hesabını soran dürüst chplilrr var iktidar ne kadar kendi üstüne almaya çalışsa da ekremin davasının başarısı da bu temiz insanlara ait umarım içeriden hiç cıkamaz mansur yavas da bu surecte ihanet ettı. Yeniden chp genel baskanı olunca hepsının biletini kesecek. Sırf kemal baskana kufur ıcın twıtterda sahte hesaplars para atıyorlar

Yani mahkame gaspı bitirecek. Onemlı olan adalet. Para ile delege satın alan insanlarla chpyi ele gecıremezler. Onurumuz ıcın sonuna kadar mucadele edeceğız kenal Kılıçdaroğlu once genel baskan sonra da cumhurbaşkanı olacak

Ulkenın basına artık calnayacak durust ınsanlar gelmelı

Her iki tarafın da yaklaşımı “CHP küçük olsun ama benim olsun” şeklinde. Bu süreç sonunda muhtemelen özel cephesi galip çıkacak ama ne önemi var ki… CHP yıpranmış ve umut vadetmeyen bir parti olarak iktidarın önünü olabildiğince açacak. Tren kalktı bir kere. Yerel seçim sonrası normalleşme adımları atılmasaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Hocbır zaman oyle bır dusuncesı olmadı haksız yere baskanlık elınden alındıgo zaman partiyi bölerdi eğer öyle bir düşüncesi olurdu orada büyük bir iyilik yaptı ama nankörler anlamadı

Eski chp parti üyesiyim ailecek :)
Aynen guvenılır kaynaklardan duydum kesın olarak donuyor
Hırsızlıkların hesabını soran dürüst chplilrr var iktidar ne kadar kendi üstüne almaya çalışsa da ekremin davasının başarısı da bu temiz insanlara ait umarım içeriden hiç cıkamaz mansur yavas da bu surecte ihanet ettı. Yeniden chp genel baskanı olunca hepsının biletini kesecek. Sırf kemal baskana kufur ıcın twıtterda sahte hesaplars para atıyorlar

Yani mahkame gaspı bitirecek. Onemlı olan adalet. Para ile delege satın alan insanlarla chpyi ele gecıremezler. Onurumuz ıcın sonuna kadar mucadele edeceğız kenal Kılıçdaroğlu once genel baskan sonra da cumhurbaşkanı olacak

Ulkenın basına artık calnayacak durust ınsanlar gelmelı

Hocbır zaman oyle bır dusuncesı olmadı haksız yere baskanlık elınden alındıgo zaman partiyi bölerdi eğer öyle bir düşüncesi olurdu orada büyük bir iyilik yaptı ama nankörler anlamadı
Mahkeme kararının sonucunu mahkeme görülmeden güvenilir kaynak olarak vermek bile ülkenin halini gösteriyor.

Ben de bir şey yazacağım ama disslike yemekten korkuyorum..
Dedemi üzmeyin;

kız ilk günden
paralar döndü diyordu
koca chpyi ne hale getirmişler

Partiden nasıl soğutulur ve küstürülür... CHP bunun kitabını yazmıştır. walla kerhen CHPye oy veriyoruz, sadece AKP kazanmasın diye...
Kılıçdaroğlu gelsin o kerhen bile kalmaz...
defolup gidebilirler...

Geri