Kazakistan Afrika'dan daha mantıklı bana göre.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Diger konulardaki tutumundan yola ciktim diyelim. Yok canim ben deliyim vallaha akilli siz kalin
O konularıda anlamamışsın belli. Biraz düşünerek yazmanı tavsiye ederim.
Tarımı perişan edene neden bir laf etmiyorsun hala?

İsterse göçsün ne yani o kadar kötü bir şeymi göçmek? Konuyu hala anlamamışsın. Göçsün burada mecazi anlamda. Gerçekten basit konuları dahi çözemiyorsun.
Omg. Basit konulari cozemiyorsun

Benim takildigim nokta direk atlayip ayy amcan goc etsin madem zarar ediyora getirmen lafin

Bizimkilerin geliri o tarlalar defil. Ekstra bir is hobby baba yadigarini yasatmak diyelim.

Bilmem ben anlatabildimmi hassasiyetimi

Omg. Basit konulari cozemiyorsun

Benim takildigim nokta direk atlayip ayy amcan goc etsin madem zarar ediyora getirmen lafin

Bizimkilerin geliri o tarlalar defil. Ekstra bir is hobby baba yadigarini yasatmak diyelim.

Bilmem ben anlatabildimmi hassasiyetimi
İşte yazdığımı doğru irdeleyebilseydin herhangi bir noktaya takılmazdın ve gereksiz bir sohbet yapıp kendini germezdin.

Yazığın hala orada. Demek ke yazdığının da anlamını bilmiyorsun
Melnur beni rahat birak. Ben ne yazdigimj biliyor ve arkasindayim. Oturup 2dk bile laf yetistircek moddada degilim
Benim yorumum elestirim oldumuda kimseyi takmam yazacagimida yazarim.

Hayirdir kamil ve pomak abiden slklLip yeni uyemi ariyorsun?

kendi ülkenin toprağı dururken başka ülke topraklarında tarım yapmak bilemiyorum.
sıcağı sıcağına bir örnek vereyim. bizim burada iki organize sanayi bölgesi var. biraz önce bizimkilerle konuştum. iki organize sanayinin kesiştiği yere karma organize sanayi bölgesi yapılması planı bakanlığın onayından geçmiş. bu yeni organize sanayi bölgesi diğer iki sanayi bölgesine göre çok daha büyük bir alanı kaplıyor. orada yaşayanlar, stk'lar, belediyeler uzun süredir mücadele veriyordu. başaramadılar. yılların fındık arazileri sanayi bölgesine gidecek.

Melnur beni rahat birak. Ben ne yazdigimj biliyor ve arkasindayim. Oturup 2dk bile laf yetistircek moddada degilim
Benim yorumum elestirim oldumuda kimseyi takmam yazacagimida yazarim.

Hayirdir kamil ve pomak abiden slklLip yeni uyemi ariyorsun?
Yazdıklarına göre cevap hakkım olursa karşılık veririm, rahat bırak diyerek haksız yazılarını karşılıksız bırakacak değilim.

Biz artık sanayi ülkesiyiz bu gerçekte @melnur'un zoruna gidiyoruz kendi arabamızı yaptık, yakında jet daha sonra uçak yapacağız melnur da oturup izleyecek

Geri