Hee doğru ya, biz ABD'li veya Avrupalıların değiliz kesin salak olmalıyız.. hemde katıksız... pardon çok ileri görüşlü insan. Demiştim ama kaçırdın sanırım " Bana göre". Neyse cahilliğime ver..Kendi ülkende tarımı bitir sonra başka ülkekerin toprakkarında tarım yapma hevesiyle dolaş. Yav bu millet kimlere kaldı vallahi yazık çok yazık.
Şu yazdığını kendin anlayabildin mi?Hee doğru ya, biz ABD'li veya Avrupalıların değiliz kesin salak olmalıyız.. hemde katıksız... pardon çok ileri görüşlü insan. Demiştim ama kaçırdın sanırım " Bana göre". Neyse cahilliğime ver..
O zamlar neden oluyor, kim ve niçin yapıyor?Yukardaki akpli doğru söylüyor _ türkiye sanayi ülkesi _ daha çok büyüyeceğini inanıyorum _ bu.kadar zamlara rağmen büyüyorlar_ bu kadar kazik zamlar olmasa almanyayi geçerdik
Bak çok zeki insan? Madem zam neden yapılıyor sorusuyla cehaletini, yani; "Daha sebebini anlamıyorum ki bana öğret. Bana hiç zahmet çekmeden tüm ihtiyaçlarımı vermeden ne saçmalıyorsun?" diyecek kadar bir zekaya sahipsin, boşa yorulma diye diyorum. Zihsel bataklıktan önce sakinlikle ne yaparsam nasıl davranırsam kurtulurum, yada sesimi duyacak biri gelene kadar nasıl hayatta kalırım diye düşünürsen kurtulursun..! Anlamadığın konularda yaygara yapma!...... Bu arada kusura bakma daha fazla sığ olamıyorum özür dilerim......O zamlar neden oluyor, kim ve niçin yapıyor?
Saçmalamak için bu kadar uzun yazmana gerek yok. "... bu kadar kazık zamlar olmasa Almanya'yı da geçerdik" diyene tabiiki sorarım bu zamları kim ve neden yapıyor diye.Bak çok zeki insan? Madem zam neden yapılıyor sorusuyla cehaletini, yani; "Daha sebebini anlamıyorum ki bana öğret. Bana hiç zahmet çekmeden tüm ihtiyaçlarımı vermeden ne saçmalıyorsun?" diyecek kadar bir zekaya sahipsin, boşa yorulma diye diyorum. Zihsel bataklıktan önce sakinlikle ne yaparsam nasıl davranırsam kurtulurum, yada sesimi duyacak biri gelene kadar nasıl hayatta kalırım diye düşünürsen kurtulursun..! Anlamadığın konularda yaygara yapma!...... Bu arada kusura bakma daha fazla sığ olamıyorum özür dilerim......
20 yıldır aynı hikayeleri söylemekten bıkmadınız. Bu devirde araba üretmek bir marifet değil önemli olan o arabayı piyasaya kabul ettirebilmek. Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş. Bak o hiç beğenmediğin Romanya dahi çoktan araba üretti ama sonunda Fransızlara devretti, İspanyollar, Çekler,.... hepsi üretiyorlardı yerli arabalarını sen bugüne bak. Yani bu işler öyle bak ürettik ile olmuyor piyasada rakiplerinle yarışta kuvvetli olman gerek. Sanayi öyle kendin pişir kendin ye ile olmuyor. Ayak oyunlarıyla hiç olmuyor canım benim.Biz artık sanayi ülkesiyiz bu gerçekte @melnur'un zoruna gidiyoruz kendi arabamızı yaptık, yakında jet daha sonra uçak yapacağız melnur da oturup izleyecek
Ya sen kafadan sallıyorsun, insanlar köylerini bırakıp şehre geldi zamanında bunlara dur denmedi ayrıca neye dayanarak tarım bitti diyorsun elinde veri var mı paylaş20 yıldır aynı hikayeleri söylemekten bıkmadınız. Bu devirde araba üretmek bir marifet değil önemli olan o arabayı piyasaya kabul ettirebilmek. Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş. Bak o hiç beğenmediğin Romanya dahi çoktan araba üretti ama sonunda Fransızlara devretti, İspanyollar, Çekler,.... hepsi üretiyorlardı yerli arabalarını sen bugüne bak. Yani bu işler öyle bak ürettik ile olmuyor piyasada rakiplerinle yarışta kuvvetli olman gerek. Sanayi öyle kendin pişir kendin ye ile olmuyor. Ayak oyunlarıyla hiç olmuyor canım benim.
Türkiye bu kafayla yönetildiği sürece sen hayal kuracaksın ben de her zaman yöneticilerin ne kadar zavallı olduğunu, ülkeye bir gram faydaları olmadığını söyleyeceğim.
Hollanda sanayi ülkesi ve Türkiye'ye göre çok küçük bir ülke ama tarımda dahi ülke büyüklüğünü göz önüne alırsak Türkiye ile kıyaslandığında bir çok alanda daha önde. Demek ki Türkiye'de tarımın yok edilişi ile sanayileşmesinin bir alakası yok.
Yavrum neler ithal ediliyor bak görürsün. Tarım artık değmiyor çünkü çifçi zararına üretiyor. Et neden bu kadar pahalı sence?Ya sen kafadan sallıyorsun, insanlar köylerini bırakıp şehre geldi zamanında bunlara dur denmedi ayrıca neye dayanarak tarım bitti diyorsun elinde veri var mı paylaş
Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorsun? Gerçekten merak ettim. Uçak almana gerek yok. Zaten sen her doğru söz oldu mu uçuyorsun zaten..Yavrum neler ithal ediliyor bak görürsün. Tarım artık değmiyor çünkü çifçi zararına üretiyor. Et neden bu kadar pahalı sence?
Git bir kere pazara ve neler aldıysan listesini ve harcaďığın parayı göster ben sana Bilal'a anlatır gibi nasıl kazık yediğini anlatırım ama sende o yürek yok.
200 gr (sağlıksız) beyaz ekmeğe ne ödüyorsun canım. Ekmek fiyatı sana tarım nerede gösteemesi gerekli ama sen ancak biat edersin.
Seneye yerli araba almanı bekliyorum. Almazsan sana çok kızarım haberin olsun. Sen yerli araba alırsan ben söz veriyorum yerli uçak alacağım.
Üretene sormuyorsun ne kullandığını satın alana mı soruyorsun. Sen ne alıyorsun bu saçmaĺıkları yazarken?Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorsun? Gerçekten merak ettim. Uçak almana gerek yok. Zaten sen her doğru söz oldu mu uçuyorsun zaten..
Bunlar güzel şeyler ama devede kulak gibi kalır bireysel olduğu sürece. Kendisi hayatını kurtarır sadece. Oysa tarım bir ülke için çok önemli, besi önemli. Hollanda örwneğini boşuna vermedim, araştır ne demek istediğimi anlarsın.Tadını bilmeden ürettiği istiridye mantarından yılda 600 bin lira kazandı
Burdur'da TIR şoförlüğünü bırakıp, kurduğu 3 üretim çadırında mantar üreticiliğine başlayan Mehmet Kelen, tadını bile bilmediği istiridye mantarından 1 yılda yaklaşık 600 bin lira kazandı. Kelen'in hedefi, bölgenin mantar ihtiyacını karşılayacak üretim kapasitesine ulaşmak..
@melnur ne düşünüyorsun
Bravo kardeşim sanırım sende kapak ithalatı yapacasın. Helalin var.Tadını bilmeden ürettiği istiridye mantarından yılda 600 bin lira kazandı
Burdur'da TIR şoförlüğünü bırakıp, kurduğu 3 üretim çadırında mantar üreticiliğine başlayan Mehmet Kelen, tadını bile bilmediği istiridye mantarından 1 yılda yaklaşık 600 bin lira kazandı. Kelen'in hedefi, bölgenin mantar ihtiyacını karşılayacak üretim kapasitesine ulaşmak..
@melnur ne düşünüyorsun
Buda mı gol değil Bee. Demek istiyorum sana ama nasılsa kötüdür-kötü diyeceksin neyse. Bence güzel kapak, tadını çıkar derim.Bunlar güzel şeyler ama devede kulak gibi kalır bireysel olduğu sürece. Kendisi hayatını kurtarır sadece. Oysa tarım bir ülke için çok önemli, besi önemli. Hollanda örwneğini boşuna vermedim, araştır ne demek istediğimi anlarsın.
Çok sığsın gerçekten çok, konuşmaya, cevap vermeye değmezsin. Okuduğunu dahi anlamadan saçma sapan saldırıyorsun.Buda mı gol değil Bee. Demek istiyorum sana ama nasılsa kötüdür-kötü diyeceksin neyse. Bence güzel kapak, tadını çıkar derim.
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.