Kazakistan Afrika'dan daha mantıklı bana göre.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Sığ kamil yine her konuda olduğu gibi kendisi gibi düşünmeyenleri hakaretlerle karşılıyor hahah
Okuduklarını mı anlamıyorsun veya bakış perspektifinden kaynaklımı bilmiyorum ama ben aşıklar arasın da taşlama gösterisine yorum yaptım. Hani hep bana yükleniyorlar ya, sığ düşündüğünü iddia ettiğimde haksız olmadığımın cevabını kendisinin anlamasını bekliyorum. Bu arada ibadeath çok iyi kinaye yapmış ondan dem vurdum. ( yine klasik Kamil demekten mahrum kalma diye böyle bir açıklama yaptım :) )

Okuduklarını mı anlamıyorsun veya bakış perspektifinden kaynaklımı bilmiyorum ama ben aşıklar arasın da taşlama gösterisine yorum yaptım. Hani hep bana yükleniyorlar ya, sığ düşündüğünü iddia ettiğimde haksız olmadığımın cevabını kendisinin anlamasını bekliyorum. Bu arada ibadeath çok iyi kinaye yapmış ondan dem vurdum. ( yine klasik Kamil demekten mahrum kalma diye böyle bir açıklama yaptım :) )
Anlamsız kelimeleri bir araya getirip mantıklı cümleler kurdugunu düşünüyorsun, iyi yaptığın tek şey dümdüz hakaret etmek hahaha, bir de anlaşılmıyor sanıyorsun, halbuki takmıyor kimse, bil istedim.

Bill Gates’in Trakya’dan toprak aldığı doru mu?

Konu başlığı mantıklının mantısına kadar görünüyordu mantı görcem diye girdim peh

Amerika hemen yanımızda Yunanistan'da bir sürü üst kurmuşken, ağır silahlar ve helikopterler istihkam etmişken. Biz cambaza bakalım, en azından geyik yaparız...

@No Pasaran aslında altı doldurabilir olsa güzel konu, ama araştırmak lazım ve veriler sunmak gerekiyor. Kazakistan ile Afrika ne alaka abicim, toprak farklılıkları, iklim farklılıkları vs vs çok fazla tezat şey var. Ama işte birkaç cümle bir şeyler duyup konuşmak mantıklı değil, bu hepimiz için geçerli bir durum. O yüzden tartışma konuları verimli geçmediği için, genelde mizahi yorum yapıp çıkıyorum. Yoksa senin açtığın başlıklar gayet güzel, okumuyorum bile. Zaten geçen yaşanan rezaleti ve küfür işlerini konuşmaya bile gerek yok.
Hocam yatırım mantığının bizim ülkemizde karşılığı yok. Bakmayın Kamil’in büyük resmi görmesine. Normal şartlarda devletin çıkıp “faizi düşürdük niye kredi çekip yatırım yapmıyorsunuz” diyeceğine “paranızı faize yatırın, aradaki kur farkını biz ödeyelim” diyor. Toplum olarak buna dönüştürüldük. Ben de bir yatırımcıyım ama pişmanım. Keşke üretici olmasaydım diyorum bazen. Burada tartışmanın verimli geçmesini sağlayacak zıtlar yok. Karşılaştırılan şeyler çok alakasız, hatta sürreal neredeyse. Kazakistan ile Afrika arasındaki bağı ancak Kamil kurabilirdi zaten.

Bu konuyu aylarca önce açmışım. Ne tesadüf bu günlerde ön adımları atılıyor, Hatta daha fazlası.

Geri