O konularıda anlamamışsın belli. Biraz düşünerek yazmanı tavsiye ederim.Diger konulardaki tutumundan yola ciktim diyelim. Yok canim ben deliyim vallaha akilli siz kalin
Tarımı perişan edene neden bir laf etmiyorsun hala?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O konularıda anlamamışsın belli. Biraz düşünerek yazmanı tavsiye ederim.Diger konulardaki tutumundan yola ciktim diyelim. Yok canim ben deliyim vallaha akilli siz kalin
Kolup kollasam o yorumu yazarmiydim? Melnur germe beni su siralar uslu kizim.O konularıda anlamamışsın belli. Biraz düşünerek yazmanı tavsiye ederim.
Tarımı perişan edene neden bir laf etmiyorsun hala?
İsterse göçsün ne yani o kadar kötü bir şeymi göçmek? Konuyu hala anlamamışsın. Göçsün burada mecazi anlamda. Gerçekten basit konuları dahi çözemiyorsun.Benim amcam niye gocsun????
Amcan ata toprakları görmek isterse gidebilir _ kazak parası li raya göre daha değersiz _Benim amcam niye gocsun????
Ama bana istediğini diyebilirsin demi. Hayat sana güzel vallahi. Sen istedigğini yaz ben karşılık verince germe beni de.Kolup kollasam o yorumu yazarmiydim? Melnur germe beni su siralar uslu kizim.
Omg. Basit konulari cozemiyorsunİsterse göçsün ne yani o kadar kötü bir şeymi göçmek? Konuyu hala anlamamışsın. Göçsün burada mecazi anlamda. Gerçekten basit konuları dahi çözemiyorsun.
Hala bir laf etmiyorsun ülke tarımını bu hale getirenlere.Kolup kollasam o yorumu yazarmiydim? Melnur germe beni su siralar uslu kizim.
Sen ediyorsun ne guzel sana yetismek mazallahHala bir laf etmiyorsun ülke tarımını bu hale getirenlere.
İşte yazdığımı doğru irdeleyebilseydin herhangi bir noktaya takılmazdın ve gereksiz bir sohbet yapıp kendini germezdin.Omg. Basit konulari cozemiyorsun
Benim takildigim nokta direk atlayip ayy amcan goc etsin madem zarar ediyora getirmen lafin
Bizimkilerin geliri o tarlalar defil. Ekstra bir is hobby baba yadigarini yasatmak diyelim.
Bilmem ben anlatabildimmi hassasiyetimi
Olay bana yetişmek falan değil senin bana gereksiz çamur atman ama aynı zamanda gerçek sorumluları eleştirmemen.Sen ediyorsun ne guzel sana yetismek mazallah
Kim.ben. camur atmak. Yaw he hee.Olay bana yetişmek falan değil senin bana gereksiz çamur atman ama aynı zamanda gerçek sorumluları eleştirmemen.
Yazığın hala orada. Demek ki yazdığının da anlamını bilmiyorsun sadece okuduğunun değil.Kim.ben. camur atmak. Yaw he hee.
Melnur beni rahat birak. Ben ne yazdigimj biliyor ve arkasindayim. Oturup 2dk bile laf yetistircek moddada degilimYazığın hala orada. Demek ke yazdığının da anlamını bilmiyorsun
Yazdıklarına göre cevap hakkım olursa karşılık veririm, rahat bırak diyerek haksız yazılarını karşılıksız bırakacak değilim.Melnur beni rahat birak. Ben ne yazdigimj biliyor ve arkasindayim. Oturup 2dk bile laf yetistircek moddada degilim
Benim yorumum elestirim oldumuda kimseyi takmam yazacagimida yazarim.
Hayirdir kamil ve pomak abiden slklLip yeni uyemi ariyorsun?
Melnur rahat bırak sezen'iYazdıklarına göre cevap hakkım olursa karşılık veririm, rahat bırak diyerek haksız yazılarını karşılıksız bırakacak değilim.
Haksizliga ugradiginda susma zaten.Yazdıklarına göre cevap hakkım olursa karşılık veririm, rahat bırak diyerek haksız yazılarını karşılıksız bırakacak değilim.