~ Katre-i Matem ~

• Kullanıcı Maral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
[YOUTUBE]tg00YEETFzg[/YOUTUBE]

tumblr_n7s6qiu46z1qjkokao1_500.jpg

Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum
Tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum.

Senin olduğun şehirde yaşayan insanlar, seni tanıyıp sohbet eden insanlar, ve seni güzel bulan insanlar.
Ne kadar kıskanıyorum onları, bilmiyorsun sen

.Hani insan bazen ne ileri ne geri tek bir adım atamaz ya… Birini yanında tutmayı bilmez ama onun yokluğunu da istemez. Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için mücadele etmez. Baglanmaya cesaret edemez ama ondan tamamen kopmayıda beceremez. Ne sevilmekten vazgecer ne sevmeyi bilir… Hani cok sonra zaman geçer savrulur ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine “Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim.”

Gerçekten sevdiğimiz, ama uzun zamandır karşılaşmadığımız biriyle karşılaştığımızda, bir yeraltı treni gibi hızla kendi yolunda gitmekte olan içinde bulunduğumuz an, şaşalayarak yavaşlar. Bir şeylerin değişmesini o kadar çok isteriz ki, değişmemesi olasılığının düşüncesi bile bizi çok üzeceği için, bazen bu şaşalama anında durmak istesek bile yolumuza devam ederiz. Onun için, bazen soğuk davranırız. Yüzeysel oluruz. Şakaya vururuz. Duygularımız taşmasın diye ilgisiz kalırız. Duygulara sadakat az rastlanan bir yetenektir. Kendi duygularımıza sadakat. Ona çalışmak gerekir.

Sana rastladığım gün susuzdum, yalnızdım
Bir çırpıda içtim gözlerini.

. Merhametsiz kış sabahlarından önce herkesin, ayaklarını ısıtmak için birine ihtiyacı vardır.
Kış aslında iki kişilik bir mevsimdir.
Uyku kokan yorganlar, birbirine karışan rüyalar, sayıklamalarla uyandırdığın biri ve onun gecenin ortasında gülen yüzü.Bu, sokulmanın mevsimi! Eskiden pazarlarda satılan civcivler gibi, kemikler, eklemler birbirine geçmeli…
Kış, bir insanın başka bir insan için yapıldığının delili..!

Ece Temelkuran

ben seni seviyorum falan diyemem sana.
uyurken sırtını ört,
hız yapma,
kavgaya karışma,
çok içme falan derim.
sen anla.

Sonra birgün el ele, burun buruna, yüz yüze uyanacağımız sabahlar gelecek :)

tumblr_mhgjyi8PLa1rmolj4o1_500.jpg

:srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl::srl:

O kadar içten gülüyordun ki,
içini kıskandım.
İçin olmak istedim..

[YOUTUBE]0W6vr8MRXM0[/YOUTUBE]

:cici::cici::srl::kiss::kiss:

“ İçimizde hep hüzün filizlendi ve içimizde hep ağlamaya ilişkin bir şeyler vardı. Hep yanlış kalelerin burçlarına bayrak çekmeyi düşledik. Tükenmemek için gerekli olan tılsımı bir türlü bulamadık.
Çıktığımız yolculuklar hep yanlıştı ve Bunu neden sonra fark ettik ? ”

- Nazan Bekiroğlu

10418143_649810138435258_6706692701879182169_n.jpg

Her insan yaşamında ‘yakın bir dost’ arayışı içindedir. Mutlu anında da zor zamanlarında da yanında olacak, koruyup kollayacak, sorunlarının çözümünde destek olacak, hatalarını bağışlayacak, hastalığında ve yaşlılığında kendisini yalnız bırakmayacak sevgi dolu, sadık bir dosta ihtiyaç duyar.

İşte o sensin Elysion :cici:

İnsanlardan bir şey isteme ki, insanlar seni sevsin.
Allah’tan iste ki, Allah seni sevsin.

10525996_320204441471175_2387762598393049849_n.jpg

Geri