Tatil fotoğraflarının getirileri olmayacak mı sandınEvet bayramda geleceksin yanıma : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tatil fotoğraflarının getirileri olmayacak mı sandınEvet bayramda geleceksin yanıma : )
Sende benim sevdiğim üyelerdensin Barış sıkıntı yok zaten beğenide atıyorum fotoğraflarına bende yazlıkta çekiliyorum İnstagrama atıyorum ama forum en son düşüneceğim yer olduğu için belki atanları izlemeye gelmişiz biz bu dünyaya siz atın biz bakarız.. .dSen şimdi tatilcilere laf sokacam derken banlanacaksın biz fotoğraf atmaya devam ederken olan sana olacak : )
Şaka bir yana sen benim forumda sevdiğim üyelerdensin, bu yüzden cevap vermek istiyorum ama tabi ki kendi adıma diğer tatilcilere karışamam : ) Fotoğraf eklemek 30 saniye almıyor yükleme yapıp biraz bakınıp çıkıyorum. Hareket oluyor foruma bence yani..
Tatilim otel tatili olsa bir hafta on gün olsaydı girmezdim bile ama yazlıktayım ben , 2 haftasını yedim daha nerden baksan 1 ay sürecek iznim.
Sinir bozuyorsa Emre söyle ben alınmam böyle şeylere. Girsem de olur foruma girmesem de olur inan ki umrumda değil.
neden söylemediğimi biliyorsun...@ArifÇ. beye karşıyım derdi nedir söylemedi ??
Hayır işte o yüzden soruyorum ? :₺neden söylemediğimi biliyorsun...