Oyun Karşıyım

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Bana yazarken heyecan yapıyorsun da ondan..

bütün romantik sözcükler ayrı yazılır
yan yana
diz dize
göz göze
el ele
dudak dudağa

maalesef hayatın gerçekleri, şlaaappss diye dilbilgisinde bile karşımıza çıkıyoğr. neydi kavuşamazsan aşk olsjsushsbsbsbsbs. saşma sapan dmsk

romantik sözcüklerin ayrı yazılmasına karşıyız
kadirbilmez birleşik yazılıyor ya, kadir kıymet bilmezleri ayırmak lazım asıl

uf nasıl kafa açmışım asgdgg, kb arkaaşlarr

Gri olan her hisse karşıyım.

Birleşik yazılması gerekenleri ayrı, ayrı yazılması gerekenleri birleşik yazanları gördükçe gözüm kanıyor.

Yazın sıcakta yanmaya karşıyım, soğuk havaların adamıyım ben.

Başkalarının ilgisini çekmek, başkasını kıskandırmak ya da ne bileyim başkalarına nispet olsun diye birilerine yanaşılmasına karşıyım. Duyduklarım hoşuma gitmedi.

Tatilde iken foruma foto atmayı nasıl düşünüyorsunuz hayır kıskanmıyorum bana mantıklı gelmiyor ben instagrama bile foto attığımda ertesi gün atıyorum anın tadını yaşamak varken forum düşüneceğim en son şey olurdu sanırım..

Tam uykuya daldığımda rüyamda da çalışmaya devam etmeye karsiyim

Tatilde iken foruma foto atmayı nasıl düşünüyorsunuz hayır kıskanmıyorum bana mantıklı gelmiyor ben instagrama bile foto attığımda ertesi gün atıyorum anın tadını yaşamak varken forum düşüneceğim en son şey olurdu sanırım..

Sen şimdi tatilcilere laf sokacam derken banlanacaksın biz fotoğraf atmaya devam ederken olan sana olacak : )

Şaka bir yana sen benim forumda sevdiğim üyelerdensin, bu yüzden cevap vermek istiyorum ama tabi ki kendi adıma diğer tatilcilere karışamam : ) Fotoğraf eklemek 30 saniye almıyor yükleme yapıp biraz bakınıp çıkıyorum. Hareket oluyor foruma bence yani..
Tatilim otel tatili olsa bir hafta on gün olsaydı girmezdim bile ama yazlıktayım ben , 2 haftasını yedim daha nerden baksan 1 ay sürecek iznim.

Sinir bozuyorsa Emre söyle ben alınmam böyle şeylere. Girsem de olur foruma girmesem de olur inan ki umrumda değil.

Son düzenleme:
Aslinda bunu bir kere yaptim ben de ama tatilde değildim sadece denize gitmiştim. Denizi paylaştım. Güzelliklerden nasiplenin istemişizdir sklj

Ben de güzel yerlerden fotoğraf atılmamasına karşıyım. Bizi niye mahrum ediyorsunuz manzaralardan? Belki görüp delice beğenip biz de oralara gitmek isteyeceğiz?

Geri