Oyun Karşıyım

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Turk haber sitelerine ve yayinciligina karsiyim, siteye bir habere bakarken suraya bas yana kaydir tikla tikla haberi bulana kadar anamiz agliyor, al meme al bacak gorsellerinin haber yerine kadin vucudu paylasmasina karsiyim, bir haberi insan gibi okuyamiycak miyiz illa gorseli gozumuze mi sokmalari lazim, hic kimseyi rahatsiz etmiyor mu anacim.

Sen şimdi tatilcilere laf sokacam derken banlanacaksın biz fotoğraf atmaya devam ederken olan sana olacak : )

Şaka bir yana sen benim forumda sevdiğim üyelerdensin, bu yüzden cevap vermek istiyorum ama tabi ki kendi adıma diğer tatilcilere karışamam : ) Fotoğraf eklemek 30 saniye almıyor yükleme yapıp biraz bakınıp çıkıyorum. Hareket oluyor foruma bence yani..
Tatilim otel tatili olsa bir hafta on gün olsaydı girmezdim bile ama yazlıktayım ben , 2 haftasını yedim daha nerden baksan 1 ay sürecek iznim.

Sinir bozuyorsa Emre söyle ben alınmam böyle şeylere. Girsem de olur foruma girmesem de olur inan ki umrumda değil.
Sende benim sevdiğim üyelerdensin Barış sıkıntı yok zaten beğenide atıyorum fotoğraflarına bende yazlıkta çekiliyorum İnstagrama atıyorum ama forum en son düşüneceğim yer olduğu için belki atanları izlemeye gelmişiz biz bu dünyaya siz atın biz bakarız.. .d

Ban konusuna gelince evet alışkanlık oldu her hafta 1 doz muhakkak istiyor vücut.. .p

Burnu havada, kendini bir ok sananlara

karşılıklı otursaydık
iyiydi

İşyerinde yemek yerine kahvaltı çıkmasına karşıyım

Forumun bu ponçik haline.. bir de Psinozakuş'un ban yemesine..

Anne ben anarşist oldum.

İnsanları işi bitene kadar maşa gibi kullanıp başkalarına kışkırtanlara karşıyım. Hoş sonunda kendi elleri yanıyor ;d

Karşıyım şarkısını paylaşmaya gelmiştim paylaşılmış gidiyom

Birini haksız üzene,
Adâletsiz düzene.
Saf bir Sazan'a.
Gereksiz yazana.
Nefsi yerine geçene.
Haramdan seçene.
Sıfıra paha biçene.
KARŞIYIM.

Karşı gelmek çok çekici bir eylem ya.
Haksızlığın her zaman karşısındayım.

kendi menfaati için insan harcayanlara