Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mecbur musunuz konuyu dine bağlamaya.
Katılıyorum sana sevgili Mavi ama ne yaparsın ki etraf bu çocuk gibi ilmi olmadan fikri olanlarla dolu ..
Beni güya sıkıştıracak![]()
Arkadaşlar; konu İslam'da içkinin yeri değil, lütfen dağıtmayalım.. Yoksa mesajlarınız konuyu dağıttığı için silinecektir..
Mecbur muyuz bağlamamaya ? Benim hayata bakışım İslami çizgide yorumlarım da elbet öyle olacak ?
Aynen. Ben içerim diyorum. Adam haram içmeyin diyor. Abi sizene içen içer içmeyen içmez. Bir tek sizin Allahınız peygamberiniz yok.
Senin bakış acın İslamsa, Allah ile kul arasına kimsenin girmeyeceğini hala anlayamamışsın. Bir sen mi müslümansın burada? Herkes kendinden sorumlu. Cidden yeter, her konunun sonu dine bağlanıyor bu ne yahu.
Arkadaşlar; konu İslam'da içkinin yeri değil, lütfen dağıtmayalım.. Yoksa mesajlarınız konuyu dağıttığı için silinecektir..
İçki içmem tadını sevmiyom xd Ama muhabbet güzelse yancılık yapabilirim. sdfhsg
Alışırsan tadı güzel oluyor. Ben en çok viskiyi beğeniyorum. Zaten 2-3 yudumdan sonra kafa yumusuyor pamuk gibi oluyorsun