Söyle düşünmek lazım bide kız yada erkek arkadaşınız karşı cinsten biriyle başbaşa içki içse tepkiniz ne olur ?![]()
Yakarım onu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Söyle düşünmek lazım bide kız yada erkek arkadaşınız karşı cinsten biriyle başbaşa içki içse tepkiniz ne olur ?![]()
Ne kadar çok içeceğiz diye yarış mı yapıyorduk yoksa?Lan burada alkolden bahsedenlerin hepsini bir araya toplasan içtikleri bir vagon içki yapmaz, birde gelip konulara bilmiş bilmiş yazıyorlar, hadi lütfen.
Mevzu alkol ise çok tüketen çok bilir, başka birşeye benzemez. Alkolün a'sından, meşrebinden anlamadan konuşmamak gerekir, yanlış vesselam.Ne kadar çok içeceğiz diye yarış mı yapıyorduk yoksa?![]()
Eyvallah usta..!!! Bu konuda senin eline su dökemem ben.. Sustum..Mevzu alkol ise çok tüketen çok bilir, başka birşeye benzemez. Alkolün a'sından, meşrebinden anlamadan konuşmamak gerekir, yanlış vesselam.
çok liberal gördüm seniBen alkol kullanmıyorum. Dinen yasak, günah olmasa yine içmezdim. İçen de içer. Kimsenin yaptıklarını yargılama hakkını kendimde görmüyorum. Hemcinsle ya da karşı cinsle içebilir.