Sevmedim kendisini
Alenen rol çalıyor
En Kürt ünvanımı kaptırmam kimseye uğruna o kadar ban felan yedik aloooo…!
Alenen rol çalıyor
En Kürt ünvanımı kaptırmam kimseye uğruna o kadar ban felan yedik aloooo…!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senden dileğim ve isteğim siyasi polemiklerden uzak kalman ve asla ama asla argo kelime kullanmaman soğuk kanlı davranman![]()
Haklısın ama o dönem öyle gerekiyordu ona bakarsan geçende bir postu rapor ettim onun için. Ben her zaman hakarete karşı oldum kiraz sen benim burada ne zaman başkasına hakaret ettiğimi yada hakarete karşı hoşgörülü olduğumu gördün. Her zaman diyorum hakaret etmeden tartışın diye . Bununla beraber sen o dönem yönetimde sadece benim mi kürtçe bildiğimi ve kürt olduğumu sanıyorsunYa böyle diyorsun iyi güzel de arkadaşım benim... bu adam kurtce hakaret etti kimse anlamamisti sen gittin çevirdin jfjdjfjdjd banlandi.........
Biz senden suphelenmistik hep jdjsjsHaklısın ama o dönem öyle geriyor ona bakarsan geçende bir postu rapor ettim onun için. Ben her zaman hakarete karşı oldum kiraz sen benim burada ne zaman başkasına hakaret ettiğimi yada hakarete karşı hoşgörülü olduğumu gördün. Her zaman diyorum hakaret etmeden tartışın diye . Bununla beraber sen o dönem yönetimde sadece benim mi kürtçe bildiğimi ve kürt olduğumu sanıyorsun![]()
Adamın Sözlüğünü mahvetmeyelim . Ama kendisi burada eğer anımsarsa kendisine bir dönem kendisine resmen yalvardım ne olursun küfür etme diye ama dinleyen kim 1 ay süreyle banlandı.Biz senden suphelenmistik hep jdjsjs
Neyse çözüme kavuşmuş oldu... teşekkürler...