ÜSözlük Karga / Psinoza

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşlar Psinoza gözünü kararttı ve aşk acısına dayanamadı Ukrayna'da savaşa katılmaya karar verdi.
Zelensky faşist, Putin diktatör! Ama kardeşim orada komünist birlikler ile haraket edecek. Savaşın seyrini değiştirecek Kürt kökenli Türkiyeli kardeşim :) forumda son zamanlarda çok sevilen birisi olmasını kıskandım açıkçası ve bu yüzden gelmese de olur ahah. Forumda bir yakışıklı eksik olması her zaman iyidir, birazdan Ukrayna'dan zelensky gibi video çekerek forumdan gitti, kaçtı haberlerini yalanlayacak.. evet benim sırma saçlı Kürt bakışlı kardeşim, sensiz forumun tadı yok ve işlerini bitirip hemencecik gel.. bak ben de devrim şarkıları dinlemeye başladım!
Grup Yorum Moskova'da konser vermiş bak kafamız karışık, biz bu savaşta hangi tarafta olacağız.. bir yanda faşist, bir yanda diktatör :)

Sevgili @Psinoza sanırım ara verme kararı almış ancak biraz kafasını dinleyip yeniden burada olacağını umut ediyorum, yorumlarını ilgi ile takip ettiğim üyelerden birisi ve dilerim süreyi çok uzatmaz.
Banlanmadan bu kadar uzun süre forumda kalması bir mucizeydi Lefty hanım...
Bu sefer olaysız dağılayım dedi herhal... sizi cağırıp kendisi kafa dinlemeye gidiyor.... olacak şey değil.. bence kınamalısınız....

Forumda kendine ozgu gorus ve dusuncelerini paylastigin zaman buna karsi cikacak kisiler illa ki olacaktir. Maalesef sosyal hayatinda gayet normal olan kisiler? ( Yani oyle umit edip kendimizi kandiriyoruz) burda histerik davranislar sergileyebiliyor.

Benim bile basima geldi? Kici kirik bir cizgi film konusu yazdim oraya bile dikkat cekmek icin 5 kere He-Man gay yazan kisiler oldu. Maalesef herkesin bir kapasitesi ve bilgi birikim dagarcigi var @Psinoza . Bunu bu kadar zamandir anlaman gerekiyordu halbuki.

Seni severim bilirsin, kufur etmesen iyi cocuksun aslinda, bu kadar duygusalligi haketmiyor burada adabini bozan kisiler emin olabilirsin. Yapilan bir yoruma veya alaya kirilmak yerine bizimle iletisime gecmeni tavsiye ederim. Tekrar geldiginde @Aze yide getir.

Erkeğin bu kadar kırılgan olması da ne bileyim.d

Banlanmadan bu kadar uzun süre forumda kalması bir mucizeydi Lefty hanım...
Bu sefer olaysız dağılayım dedi herhal... sizi cağırıp kendisi kafa dinlemeye gidiyor.... olacak şey değil.. bence kınamalısınız....
Kendisi cumartesi günü bana veda ettiğinde, senin bahsettiğin şekilde sitemimi dile getirdim ve gitmeyeceğini söyledi fakat ertesi gün geldiğimde 'hoşçakal' yazıp gitmişti. Sanırım yazar olması nedeni ile bazı üyelerle sorun yaşamış ki bu durumu anlamak mümkün değil çünkü @Psinoza kadar donanımlı bir üyenin yazarlık yapmasından niye rahatsız oldular ki? Kısa zamanda dönmesini diliyorum ayrıca senin sesinin güzelliği nedeni ile rekabetten de korkmuş olabilir çünkü kendisinden daha güzel şarkı söyleyen birisini görünce paniğe kapılabiliyor.:) Sen şarkını söyle de utandır artık @Psinoza'yı ve senin şarkı söylediğini duyarsa kesin gelecektir.

Kendisi cumartesi günü bana veda ettiğinde, senin bahsettiğin şekilde sitemimi dile getirdim ve gitmeyeceğini söyledi fakat ertesi gün geldiğimde 'hoşçakal' yazıp gitmişti. Sanırım yazar olması nedeni ile bazı üyelerle sorun yaşamış ki bu durumu anlamak mümkün değil çünkü @Psinoza kadar donanımlı bir üyenin yazarlık yapmasından niye rahatsız oldular ki? Kısa zamanda dönmesini diliyorum ayrıca senin sesinin güzelliği nedeni ile rekabetten de korkmuş olabilir çünkü kendisinden daha güzel şarkı söyleyen birisini görünce paniğe kapılabiliyor.:) Sen şarkını söyle de utandır artık @Psinoza'yı ve senin şarkı söylediğini duyarsa kesin gelecektir.
Kafasına bir şey takmayan biri gibi görünüyor ama mahzun bir kuş gibi ucup gidiyor.s bana da neler ettiler Lefty hanım.. "anna' nın ne özelliği var da özel üye oldu" dediler.. "anna'nın özel üyeliği alınsın yetimlere dağıtılsın" dediler..... gitseydik biz giderdik....
İki molotof atıp gelir bence skj valla şarkı söylemek konusunda cesaretim gitti Lefty hanım :D

Bilgi birikimini anlatmak istediği konuya güzel aktarıyor fakat ben en çok yer yer yaptığı iğnelemeleri seviyorum. Karşı tarafın bunu iltifat olarak algılayıp cevap vermesi de bunu hiç çaktırmadan yaptığını gösteriyor. (Yergilendiniz)

Forumda yansıttığı bakış açısı/tavrı neyse hayatı da o yönde bence. Entelektüel görünmek için olmadığı biri gibi davranmıyor, neyse o.

İçinde kırıldığı çok şey var en başta da hayata karşı ve insanlara karşı bir kalkanı var. İncinmekten ve kırılmaktan korkarken bunu diğer insanlara yapması aslında çok ta masum olmadığını gösterir. Eğer anlaşılmak istiyor ise önce anlaması gerekir ki her insana her istediğini her yerde söyleyemez.
Bunu eşi dostu arkadaşı sindirebilir ama diğer insanlar buna içerleyebilir.

Örneğin geçen bana forum sessizleşti Serçeyle bile muhatap olmak zorunda kalıyorum dedi
Şimdi nedir olayımız ? Üstünlük kurduğu bu cümle neyi ifade ediyor.? Eğer bir hayat varsa ve aynı gemide gidiyor isek bana göre herkes eşit.

Çok cümlesinde insanları küçümser şekilde yazıyordu. Ben Bi kaç kere yazar olmuş dedim nasıl sinirlendi ee sen yaparken eyvallah ama ben yapınca kötü mü ilan edilmeliyim ? Bence o kaderine küs bir insan. Kendi haline kalıp biraz kendi ile zaman geçirmesi onun için daha iyi olacak.

Bilgi birikimi dediğiniz şey insanı pişirir kıvama getirir. Eğer bilgiyi dogru aktarabiliyor iseniz saygıyı hakedersiniz.
Bir taraftan bilgi aktarırken diğer taraftan insanları eziklemek çiğ insanların işidir.

Ayrıca küsmek onun savunma mekanizması hala anlamadınız mı ?
Bak bunu okur kavgaya gelir mesela.)

Hım evet Önce de demiştim kaşı gözü çok orantılı bir bey :)

Yuksek ihtimal benden hoslaniyor.. ben de ona karsi bos degilim..

@Lefty sana da şaka yapılmıyor ya, bütün özeli dökmüşsün hemen ortaya. internet sorunum vardı giremedim, serçe de amma boş yapmış... eline fırsat geçmeye görsün, neyse bir süre engelini kaldırdım...

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. lozan antlasmasının son gününe kadar buradayız...

Sebastian şöyle şuna hoş gelmiş ayrıca boş yapmak bana çok yakışıyor :d

Seviyorum onu
Bir de çok romantik geliyor bana (:

internetin olmadığında bunu görebildin mi? tayyip erdoğan'ı aday çıkaracaklar galiba...shjshs.
ne ara gitti ne ara geldi ki şimdi psinoza? azıcık uzun gidin canım... ya da gitmeyin tamam. hoş geldin.

internetin olmadığında bunu görebildin mi? tayyip erdoğan'ı aday çıkaracaklar galiba...shjshs.
ne ara gitti ne ara geldi ki şimdi psinoza? azıcık uzun gidin canım... ya da gitmeyin tamam. hoş geldin.

tarkan'ı aday göstersinler başka türlü mümkün değil kazanmaları.
k.bakma melo türk telekomla bu aralar sorun yaşıyoruz, neyse ki bölge de savaş olmadığı için elon musk abimiz starlink uydusu göndermiyor buraya...
çok değil üç gün oldu gidiş gelişim, en çokta senin hikayelerinden mahrum kaldığım için üzülüyordum, şükür kavuşturana...

Geri