Aze
Altın Üye
-
-
-
-
-
***Karga tekrar foruma dönünce sözlük ve günlük konusunu açtırmak için kendisinden teyit olarak ikametgah ve sicil belgesi istediğinizden yeni konu açmayı uygun gördük....***
Forumun asi adamı, banların kralı....
5-6 yıllık bu yoldaşlık serüveninde bana çok şey kattın.
Senin yüzünden dışlandığım günler bile oldu ama yine hep destek tam destek....
Gerçektir Karga. Belki de o yüzden bazıları zıtlaşır onunla. Olduğu gibi yansıtır kendisini. Sadece iyi özelliklerini göstermez kimileri gibi. (taş geldi tabi kim bilir kime)
İlginç bir şekilde eleşirilse de adamdan kopamıyor kimse... Şeytan tüyü var dediklerinden.
Reelde de aynı.... Ama biraz daha sessizdir ya da utanmış da olabilir bilemedim....
Sevdiklerine bağlıdır. Kafası esince kaçıp gitmeyi sevse de fizandan seslensem duyup koşarak gelir,bilirim.
Hayatınızda karga gibi biri hep olmalı. Ama bizim kargamız değil lütfen....
Forumun asi adamı, banların kralı....
5-6 yıllık bu yoldaşlık serüveninde bana çok şey kattın.
Senin yüzünden dışlandığım günler bile oldu ama yine hep destek tam destek....
Gerçektir Karga. Belki de o yüzden bazıları zıtlaşır onunla. Olduğu gibi yansıtır kendisini. Sadece iyi özelliklerini göstermez kimileri gibi. (taş geldi tabi kim bilir kime)
İlginç bir şekilde eleşirilse de adamdan kopamıyor kimse... Şeytan tüyü var dediklerinden.
Reelde de aynı.... Ama biraz daha sessizdir ya da utanmış da olabilir bilemedim....
Sevdiklerine bağlıdır. Kafası esince kaçıp gitmeyi sevse de fizandan seslensem duyup koşarak gelir,bilirim.
Hayatınızda karga gibi biri hep olmalı. Ama bizim kargamız değil lütfen....