ÜSözlük Karga / Psinoza

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
***Karga tekrar foruma dönünce sözlük ve günlük konusunu açtırmak için kendisinden teyit olarak ikametgah ve sicil belgesi istediğinizden yeni konu açmayı uygun gördük....***

Forumun asi adamı, banların kralı....
5-6 yıllık bu yoldaşlık serüveninde bana çok şey kattın.
Senin yüzünden dışlandığım günler bile oldu ama yine hep destek tam destek....

Gerçektir Karga. Belki de o yüzden bazıları zıtlaşır onunla. Olduğu gibi yansıtır kendisini. Sadece iyi özelliklerini göstermez kimileri gibi. (taş geldi tabi kim bilir kime)
İlginç bir şekilde eleşirilse de adamdan kopamıyor kimse... Şeytan tüyü var dediklerinden.
Reelde de aynı.... Ama biraz daha sessizdir ya da utanmış da olabilir bilemedim....

Sevdiklerine bağlıdır. Kafası esince kaçıp gitmeyi sevse de fizandan seslensem duyup koşarak gelir,bilirim.
Hayatınızda karga gibi biri hep olmalı. Ama bizim kargamız değil lütfen....

Foruma gelince buralar yeşillendi resmen, yokluğunda çok savunduk.. ne lan bu herkes savundum falan fıstık yazıyor :) mağdur mu bu adam.. seni gidi pis anarşist seni.. hoş geldin canım.
Küpe taktığını öğrendikten sonra bugün hafifçe bir soğuma gelmedi değil.. ne demek lan kulağı deldirdim.. umarım sadece kulak ile kalmışsındır kardeşim benim..
Azekuş demiş utangaç ve çekingen.. yazarken ve konuşurken mangalda kül bırakmayan adama bak sen.. her neyse kendini ifade ediş şeklini severim, dost canlısı biridir, yardım sever adamdır.. düdüklü tencere uzmanıdır, kimseler bilmez.. eski mesleği kalaycı, şimdilerde armatör.
Şarap ve Arap mitolojisi üzerine mastır yapmıştır, rahmetli dedesi şarap tanrısı Dionysos soyundan gelmektedir.. menemeni soğanlı yer, şalgamlı acılı içer.. amuda kalkmayı sever, sakalsız gezer.. demiri şak diye büker, bisküviyi şoktan alır.. aşureye ekmek banmaz, makarnaya kaşık sallamaz, dostlarına yamuk yapmaz.. sever ve sayarız, bir gün yolunuz kesişirse şanslı birisiniz.. bir varmış bir yokmuş, iyi ki geldin. Ne demiştik, her ayrılığa veda gerekmez..
Bir şekilde buluşuyoruz, ne güzel denk gelişler. Hep iyi kal dostum.

Sevindim ve mutlu oldum kendisini gördüğüme forumsalı X ibrahim ın aldığı dönem bana forumda ilk kürtçe şarkı armağan eden kişi olarak hafızamda yer aldı. Sanırım bu sefer üye olduğumda Cafer`e kendisini sormuş ve selamlarımı iletmiştim. Senden dileğim ve isteğim siyasi polemiklerden uzak kalman ve asla ama asla argo kelime kullanmaman soğuk kanlı davranman :)
Ben seni bilşir tanırım ne kadar merhametli ve yardımsever olduğunu iyiki varsın tekrar hoşgeldin
Mutlu kaL

Yıllar öncesinin anısına

Sevmedim kendisini
Alenen rol çalıyor :(
En Kürt ünvanımı kaptırmam kimseye uğruna o kadar ban felan yedik aloooo…!

Senden dileğim ve isteğim siyasi polemiklerden uzak kalman ve asla ama asla argo kelime kullanmaman soğuk kanlı davranman :)

Ya böyle diyorsun iyi güzel de arkadaşım benim... bu adam kurtce hakaret etti kimse anlamamisti sen gittin çevirdin jfjdjfjdjd banlandi.........

Ya böyle diyorsun iyi güzel de arkadaşım benim... bu adam kurtce hakaret etti kimse anlamamisti sen gittin çevirdin jfjdjfjdjd banlandi.........
Haklısın ama o dönem öyle gerekiyordu ona bakarsan geçende bir postu rapor ettim onun için. Ben her zaman hakarete karşı oldum kiraz sen benim burada ne zaman başkasına hakaret ettiğimi yada hakarete karşı hoşgörülü olduğumu gördün. Her zaman diyorum hakaret etmeden tartışın diye . Bununla beraber sen o dönem yönetimde sadece benim mi kürtçe bildiğimi ve kürt olduğumu sanıyorsun :)

Haklısın ama o dönem öyle geriyor ona bakarsan geçende bir postu rapor ettim onun için. Ben her zaman hakarete karşı oldum kiraz sen benim burada ne zaman başkasına hakaret ettiğimi yada hakarete karşı hoşgörülü olduğumu gördün. Her zaman diyorum hakaret etmeden tartışın diye . Bununla beraber sen o dönem yönetimde sadece benim mi kürtçe bildiğimi ve kürt olduğumu sanıyorsun :)
Biz senden suphelenmistik hep jdjsjs
Neyse çözüme kavuşmuş oldu... teşekkürler...

Biz senden suphelenmistik hep jdjsjs
Neyse çözüme kavuşmuş oldu... teşekkürler...
Adamın Sözlüğünü mahvetmeyelim . Ama kendisi burada eğer anımsarsa kendisine bir dönem kendisine resmen yalvardım ne olursun küfür etme diye ama dinleyen kim 1 ay süreyle banlandı. :D

• Hehe
Tepkiler: Aze
Arada böyle sadece sol tedrisattan geçmiş, siyasi entelektüel ve fikri takibi yüksek olan kişilerin fark edebileceği şeyler serpiştiriyorum yazdıklarımın arasına. Tek fark eden o oluyor.

Eskiden pek tanışıklığımız yoktu, bir dahaki banlanmasına kadar daha bir pekiştireceğim tanışıklığı ama karar verdim.

Olm adam zaten buradaydı. Nikini değişmişti

G*tü sıkışınca kaçamağı zamanlarda çok seviyorum, ama böyle duygusala bağlayıp birden uzaklaşma yapınca fena ayar oluyorum..
Forumda erkek olarak konuştuğum tek adam, ulan kıymetimi bil.. bazen bana diyorlar ya sen hiç erkeklerle konuşmuyorsun.. ben şey miyim lan.. Karga kardeşim o başka tabii..
Son zamanlarda kızların yoğun ilgisi üzerinde, bu durumu biraz kıskanmış olabilirim..
Bulunduğum ortamda yakışıklı olmasını istemem.. yakışıklı ama mal olanları severim :) Karga hem yakışıklı, hem zeki, hem çekici bir yanı var (kadınlar için) kardeşimin.. o yüzden rakip olarak görmüyorum.. hem klasman farkı var, kürdiş boy ve saçı var, üstelik çıtır.. ben kel ve yaşlı :(
En çok birbirimizi zorbalıyor oluşumuz hoşuma gidiyor.. biz de biliriz çiçek böcek olmayı, ama hayat arkadaşın da olsa doğruları söylemeyi icap eder.. neyse kel ve yakışıklıyım..
Kendine iyi bak emekçi kardeşim, seni tanımak güzel. Bir şekilde arada kaybolmuş olsan da, yolumuz kesişiyor..

Açıkçası forumda eskisi gibi uzun uzadiye yazmak gelmiyor içimden. Bazı şeyler benden geçti mi yada sıkıldığımdan mı üşendiğimden mi bilmiyorum. Lakin konulara girdiğim zaman kendisinin varlığı ile yazmama da çok gerek kalmadığını görüyorum. Mizahi yönü oldukça kuvvetli, entelektüel, rasyonel, ve oldukça tutarlı… Haliyle konuya girip mesajını beğenip çıkmaktan başka iş kalmıyor bana. Kendisini tekrardan görmek çok mutlu etti beni. Aynı coğrafyanın, benzer duyguların insanlarıyız. Birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyorum. Nazım’ın dediği gibi;
“ Çin’den İspanya’ya, Ümit Burnu’ndan Alaska’ya kadar
her mili bahride, her kilometrede dostum ve düşmanım var.
Dostlar ki bir kerre bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.
Ve düşmanlar ki kanıma susamışlar
kanlarına susamışım.“

Konuda 727483 tane mesajım olsa da.....
Senin gibi birini tanıdığım için çok şanslıyım. Zaten seni gerçekten tanıyan iki kişiden biriyim run'ın lafı gibi ahahahhdskkfd
Uf uzun uzun yazamam hiç sana.... Neyini anlatayım ya insan çok iyi tanıdığı birine çok bir şey karalayamıyor.
Arkada kalmasın istedim konun...
Över misiniz biraz benim arkadaşımı.....
Yengeç burcu olduğu için sonra triplenip gidiyor...
Ve aldatıldı bilmiyorsanız...
Hassas şu sıralar.....

Oyy benim canım, yaralı ceylanım...diye konuya giriş yapmak khkgjgjchf

Canım diyorum çünkü gerçekten öyle hissediyorum iki ay ya oldu ya olmadı tanıyalı ama öyle bir enerjisi var ki sanki yıllardır tanıyor gibiyim
Keşke daha önce tanışmış olsaydık :)

İyi ki geldi foruma renk kattı .......geçen sorgu odası konusundaki performansı ile bir kez daha hayran oldum kendisine
Her soruyu büyük bir özveri ve sabır ile cevapladı helal olsun kardeşime :)

İyi olsun mutlu olsun inşallah

geçmiş dönemde bir genç kızımıza destek olmama aracılık etmişti. benim yaşamımda önem verdiğim şeylerden biridir, birinin hayatına dokunmak. o yüzden, hassas teraziye koyduğumda gösterdiği (göstermediği de bir hayli var) merhamet ve iyilik benim için ağır basıyor. teşekkürler.

Karga bey sizi süresiz banlayan elleri
bu mübarek gecede de dualarımızı eksik etmiyoruz.
Amin.

Geri