Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
Lady Sun hareket noktamız neresiydi bizim ben uyurken umarım Kilyos,Şile sahillerinden geçmişizdir :cee: bunları sizin için hazırladım :Lady Sun ve Serene.
tumblr_mpe7tle1Vm1soxr05o1_540.jpg

Akşam gelsin bir an önce ve seyredelim :dyg:
guzel-bir-tatil-daha-ucuza-nasil-yapilir-(7).jpg

Süper bu ellerine sağlık canım bizim karavan epey eğlenceli olacak sanırım :)

evett yavaş yavaş akşam oluyor nereye yaklaşıyoruz kızlar ?

Bugün olduğumuz yerde konaklayalım yorulduk biraz : (

2749d1375367368-sinopun-dogal-guzellikleri-erfelek.jpg

tamda buradayız Serene ^^ ohhh mis Ahmosis in yaptığı ekmek arasını burada yiyebiliriz. e bize çay lazım onu da közde yapalım dimi ? ^^

sXnZwuOKXJJTpKVCwTU3erYKgjOHenIMBSZ7x0OFvP3j_2GzCPjuy67mbqBjX5Gp4ytWSmEKn6S6yX31BfTDVtRFXCuE7jG2sMBl4sncxt99oOFGS4W6lXc3ZW5bngNOlhbRixs=w280-h280-nc

Çay da geldi, konuşlandığımız yerde huzurmuş: )

O zaman orda kalalım. Deniz olmasa da olur. Orman kafidir. Doğal yaşam olsun ve beton yığınları olmasın.

hmm olabilir sanırım şu an konakladığımız yer yeterince doğa ^^ nasıl ihtiyacım varmış buraya nasıl. özellikle bitirdiğim böyle bir günün ardından =/

Harika olur huzura ihtiyacımız var bugün :/
şelalenin sesi ne hoş :D

evet canım ya muhteşem, ayaklarımızı suyun içine sokalım :umursama: burası dilek feneri uçurmak için muhteşem bir nokta olacak yıldızlara karşı üstelik ^^

sXnZwuOKXJJTpKVCwTU3erYKgjOHenIMBSZ7x0OFvP3j_2GzCPjuy67mbqBjX5Gp4ytWSmEKn6S6yX31BfTDVtRFXCuE7jG2sMBl4sncxt99oOFGS4W6lXc3ZW5bngNOlhbRixs=w280-h280-nc

Çay da geldi, konuşlandığımız yerde huzurmuş: )

harikasın tatlım, becerikli hatun hemende közü yakıp çayı koymuş ^^ ellerine sağlık. ne güzel sohbetler edicez biz burada şimdi. aaa taşta sektirelim suyun yüzünde bakalım ne kadar başarılı olucaz (::heyoo:

Lezzeti garantileyen bir Ahmosis var ve Serene iftara kadar oruçlu için muhteşem olacak her şey ^^ o lalala

Öptüm Sizi kızlar ben uyuyorum ( Çıkıyorum yani ) :D

Öptüm Sizi kızlar ben uyuyorum ( Çıkıyorum yani ) :D

:nee::pat: biri biri beni mutlu edecekti sözde bak şimdi terlik mi atsam su mu döksem bilemedim :nee: neyse tama uyku tulumuyla fazla yer kaplama :T: bizde yatıcaz birazdan sağına soluna ellam ya biri hasta (Ahmosis) öbürü uykucu (Serene) yeminle vasıflı yedi cücelere döndük. ben desen baykuşlar büyütmüş artık o nasıl oluyorsa (:nee:)

taam be taam ben hepimizin yerine bi dilek balonu uçururum artık nabim :T:

hep ama hep musmutlu olalım :cici:

24568906.jpg

Dileklerimizi tutup uyuyalım bari .. Ben tuttum. :cee:
Lady Sun yorulma sende uyu sabah rotamızı baska yöne çizeceğiz :p

Geri