Karantinada yapılan çılgınlıklar

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
2-3 ay full yatış olunca bir gitar almıştım. benim için bir çılgınlıktı. çalamadım da zaten.
zoom varsa sana haftada bir Arenas 1 seviyesinde ders vereyim. Klasikle başlarız nota deşifre edersin 1 sene sonra elektro gitara geçiririm seni

Heyecanli ama 2 saf kadiniz neticede basimiza is mi gelecek diye korktuk... Kimseye derdimizi de anlatamayiz bir sey olsa...
Sen misin saf?Kendine haksizlik etme lütfen W cigim.
Sonunu düsünen kahraman olamaz.

• Kahkaha
Tepkiler: W
taşındım ya. fkdj nereden bakarsan manyaklık lfkdj

zoom varsa sana haftada bir Arenas 1 seviyesinde ders vereyim. Klasikle başlarız nota deşifre edersin 1 sene sonra elektro gitara geçiririm seni
yatış bittikten sonra elden çıkardım gitarı. udemy'den ders almıştım. biraz üzerine düştüm de kim uğraşacak dedim sonra, hem yetenek yokmuş : /

yatış bittikten sonra elden çıkardım gitarı. udemy'den ders almıştım. biraz üzerine düştüm de kim uğraşacak dedim sonra, hem yetenek yokmuş : /

Başlangıç seviyesi için çok iyi gitara gerek yok. Yeniden temin edebilirsen ve istekli olursan başlarız. Yetenek değil kulak önemli. Zaten ilk bakacağım şey kulağını ölçmek. Enstruman çalmak için en önemli kriter kulak. Sonra istek ve disiplin. Aklında olsun eğer bir gün düşünürsen , ne zaman istersen yardımcı olurum.

Ekmek yapmayı öğrenmiştim, fırın açabilirim artık.

Geri