zoom varsa sana haftada bir Arenas 1 seviyesinde ders vereyim. Klasikle başlarız nota deşifre edersin 1 sene sonra elektro gitara geçiririm seni2-3 ay full yatış olunca bir gitar almıştım. benim için bir çılgınlıktı. çalamadım da zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zoom varsa sana haftada bir Arenas 1 seviyesinde ders vereyim. Klasikle başlarız nota deşifre edersin 1 sene sonra elektro gitara geçiririm seni2-3 ay full yatış olunca bir gitar almıştım. benim için bir çılgınlıktı. çalamadım da zaten.
Sen misin saf?Kendine haksizlik etme lütfen W cigim.Heyecanli ama 2 saf kadiniz neticede basimiza is mi gelecek diye korktuk... Kimseye derdimizi de anlatamayiz bir sey olsa...
yatış bittikten sonra elden çıkardım gitarı. udemy'den ders almıştım. biraz üzerine düştüm de kim uğraşacak dedim sonra, hem yetenek yokmuş : /zoom varsa sana haftada bir Arenas 1 seviyesinde ders vereyim. Klasikle başlarız nota deşifre edersin 1 sene sonra elektro gitara geçiririm seni
yatış bittikten sonra elden çıkardım gitarı. udemy'den ders almıştım. biraz üzerine düştüm de kim uğraşacak dedim sonra, hem yetenek yokmuş : /