Karantinada yapılan çılgınlıklar

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Saat 22 den sonra yan yana yürümek yasakti bir ara.
21 59 a kadar bir kaldirimda yürüyorduk,sonra birimiz karsi kaldirima geciyordu.
Ormanlarda bulusuyorduk sonra.
Manyak bir cilginlik.

Bodrum penceresinden arkadaslari eve sokuyordum.ddd
Sanki cani,agir suc isliyoruz gibi ya.
Ay ne sacma günlerdi..

Valla en büyük çılgınlığı hamile olanlar yaptı dünyaya bir bebek getirdi

hastanenin bana ihtiyaci vardi. non-stop calisildi. bizim cilginligimiz da buydu.

Evde çiçek ekme merakı başlamıştı. Salonu botanik bahçesine çevirmiştim. Pandemi bitince ayağıma dolandı çiçekler. Uzun süre bir yere gidincek olduğumda kim sulayacak sorunu oldu. Atsam mı dedim kıyamadım. Kapıcıya anahtarı bıraktım. Site sorun evrensellesince çiçekler için bölme yaptı. Kim tatile çıkarsa oraya bıraktı. Kapıcı arkamızdan sövmüş olabilir. Adama iş yükü çıkarttık. Hala duruyorlar. Atmaya kıyamıyorum.

Portakal, yumurta ve ambalajlı paketleri domestosla yıkadım. :)))

Evde çiçek ekme merakı başlamıştı. Salonu botanik bahçesine çevirmiştim. Pandemi bitince ayağıma dolandı çiçekler. Uzun süre bir yere gidincek olduğumda kim sulayacak sorunu oldu. Atsam mı dedim kıyamadım. Kapıcıya anahtarı bıraktım. Site sorun evrensellesince çiçekler için bölme yaptı. Kim tatile çıkarsa oraya bıraktı. Kapıcı arkamızdan sövmüş olabilir. Adama iş yükü çıkarttık. Hala duruyorlar. Atmaya kıyamıyorum.
Barışş evde çiçek ekmek yapma merakı diye basladım:D

2-3 ay full yatış olunca bir gitar almıştım. benim için bir çılgınlıktı. çalamadım da zaten.

2-3 ay full yatış olunca bir gitar almıştım. benim için bir çılgınlıktı. çalamadım da zaten.
Sen yatıştsn kalkıp gitar çalmayı düşünce olarak bile düşündüysen önünde saygıyla eğilirim. Zirvede bırakmıssın ama sklks

Hiç bişeyi domestosla yıkamadım zaten herkeste bırakmıştı yıkamayı çünkü poşetten Virüs geçmiyordu. Ssjsjsj

Geri