Karantinada yapılan çılgınlıklar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yeni bir yaşam tarzına adapte olup yolumuza devam edeceğiz fakat hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak çünkü tedbir bırakıldığı an, en başa dönme riski var. Korona virüsü hep vardı ve gelecekte de olacak.

Çılgınlık yapmaya fırsatım yok çünkü üzerimdeki sorumluluklar çok arttı ve zaman benim için 'su gibi akıyor' diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: W
İnsan ve oğlunun "hobi edineyim, bir şeyle meşgale olayım ehehe" derken, suyunu çıkardığı şeyler bütünü. Anlatayım hacıvatım gel.

İlk kısımı çoğu forum üyesi anlayabilirken; şu alttaki satırları sadece erkeklerin anlayabileceğini düşünüyorum. Aa pis cinsiyetçiiiiiiğ...(la bi dur)

Football Manager belasına bulaşmak. Evet, o acı gülümsemeyi suratınızda görür gibiyim. 1. Karantina döneminde (ulan sanki koskoca bir dönemmiş gibi anlatıyoruz, sanırsın fetret devri yaşadık, parantezden çıkamıyorum bi saniye) yapılacak; en azından benim için en büyük çılgınlıktı.

Italyan futbolunu her zaman sevmişimdir. Klasstır. Kendine has bir havası vardır. Oyuncuların isimlerini telafuz ederkenki hoşluk falan, iyidir. Futbolu serttir. O yüzden Italya liginden Torino ile uzun soluklu bir kariyere başladım. Neden Torino? dediğinizi duyar gibiyim. Juventus gibi bir devin karşısında, aynı şehirden ve ezeli rekabeti (Derbi di Mole) olduğundan mütevellit tabiki. Ayrıca Belotti gibi bir forvetimiz, Sirigu gibi bir kalecimiz, Millicio gibi gelecek vaadeden oyuncumuz var. Daha ne olsun? Bir de bunun yanında vizyonu ve misyonu olan bir başkanımızı ekleyince gerçekten çok keyifli(!) bir kariyer geçirdim.

3-5-2 formasyonunu benimsemek biraz zor oldu ilk başlarda. Ayrıca ekonomik anlamda dosta korku, düşmana güven verir bir mali yapımız vardı. Ancak zamanla takım oturdu. Ana kaburgayı oluşturduktan sonra alyapıdan oyuncuydu, onun takibiydi derken 2027 yılında; 4 Serie A, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 şampiyonlar ligi finali, 1 Uefa Kupası, 6 Italya Kupası ve 5 kez de Supercoppa İtaliano'yu müzemize götürdük. Kendi ismimi verdiğim Favela Stadyumu ise 2 yıl içinde Torinonun en güzel yerinde inşaa edilmek üzere. Evet mühendis olmamdan dolayı imar izninde bir sorun çıkmadı, hemen hallettik ehehe. Belotti şimdi Arsenal'de. Millicio Barcelona yolunu tuttu. Sirigu abimizi ise kaleci antrenörü olarak aldık işe. İdmanlar güzeldi. Oyuncularım yaşlandı ve ben de biraz yoruldum.

Aslında yazıya başlarken çok uzun bir yazı olacağını düşünmüştüm ancak; dondurmam eriyor. Siz siz olun, eşinize dostunuza bu oyunu bulaştırmama çalışın...

Başlarda ılık Netflix dizileri izlerken sonrasında Kuzey Güney izleme belasına düştüm. Telefonları artık ‘ maraba canım ‘ diyerek açıyorum.

Uyanır uyanmaz evdeki herkesin elini öpüp başıma koymaya başladım, sebebi belli değil kendimi iyi hissettirdi.

Kendini Erzincan’ın dağlarına, köyüne atan bir arkadaşım var birkaç günde bir arıyor. Telefonun çektiği yeri bulmaya çalışıp kekomançi gibi sohbet ediyoruz.

Anlatacak özeğim yok vallahi...
yoksa ne cılgınlıklar.. ne kendini bilmezlik hareketler.....

Karantinada evde hunharca kitap okumak çılgınlık sayılır mı?
Birkaç defa arabayla hava alayım, şehir turu atayım dedim akşam 10-11 gibi. Şehirdışı plaka diye polis çevirdi; nerden geliyorsun, nereye gidiyorsun, niye çıktın, sorular sorular... Sonraki gezişim de polise takılmayayım diye kenarlarda gezdim bir tepeye çıktım. Şehri izlerken polis geldi yakaladım seni dedi. (Demedi tabi) Ne yapıyorsun dedi, hava almaya çıktım dedim. Havayı evde alalım, lütfen lüzumsuz çıkmayalım dışarı dedi.
Kanundan kaçılmaz deyip çıkmadım dışarı; ne zaman gönlü razı olmadı, şahsım o zaman çıktı dışarı çılgınca.
Kapıyı açtım, baktım dışarı. Yaşlı bir amca arabamın aynasını elliyor. Durur mu araba öyle, şahlandık beraber.

Hayatımın en rahat 3 ayını geçirdiğimi söyleyebilirim. Beni her gün trafik yoruyormuş işe gitmek için hazırlanmak trafikte araba kullanmak enerjimi yiyormuş. İşlerimi aynen eskisi gibi aksatmadım hatta daha yoğun şekilde çalıştım , evdeki stüdyomdan işleri yürütüp toplantıları online yaparak insanların her gün yüzünü görmek zorunda kalmadığım için bana iyi geldi bu durum. Sporuma daha çok zaman ayırdım, kendime daha çok vakit yarattım. 3 ayı çok iyi değerlendirmeye çalıştım , yeni iş alanlarını keşfettim hobilerin nasıl kazanca dönüşeceğini , insanların evlerinden yaratıcılıklarını nasıl kazanca çevirdiklerini gördüm. Artık hayat değişiyor, iş alanları değişiyor, kazanç biçimi değişiyor, yeniliklere bu kadar kısa sürede uyum sağlıyor olabilmek bunu uygulayabilmek iyi geldi. Canım isterse ofise gidiyorum canım isterse evimden stüdyodan işi götürüyorum ama genel olarak huzurluyum.. iyi hissediyorum

inanılmaz günlerdi tam pandeminin başlarında nisan gibiydi bankaya gitmiştim kuyruk felan zor girdim hapşurup ciğer bırakanlar olsa da çok zordu o an beklemek bunlara karşı
kaçıyorum geliyorlar işlem sonu evrak imzalamak için kalemi uzattı kadın kolonyaya boğup bir güzel siliyorum bana bakıyor tip tip imzalıcak mısınız felan diyor acayip bir tavırla
kusura bakmayın ama kaleminiz çok pismiş dedim bilsem evden kalem getirirdim hayatım boyunca unutmucam o bakışı ve tavırları : D güvenliğe felan şikayet etti dedim cimere kadar yaz pislik seni. :)

çok şükür insan temaslı iş yapıp bir kere bile yakalanmadan geçirdim bu süreleri tek diyeceğim kolonya icabına baktı hepsinin : D : D

bye bye butterfree

Ekmek yaptığım günleri unutmayacağım…..
Tam bir çılgınlıktı skfhks

Allahım bizi köyde jandarmalar kovalamıştı. Hayır köyde dışarı niye çıkmıyoruz onu da anlamış değilim dkfk

lahmacun yapıp, lahmacunun tanesine 1 kilo kıyma koyacak kadar zenginmişim şimdi hatırladım… tadı beğenilse de o kıymayla bütün günü çıkarırdı ustalar demişlerdi. vardı ki yaptık, al şimdi kıyma diye nohut kemiriyorsunuz iyi mi oldu? benimle uğraşmayın…

kazandibi yapmıştım.
ulan kaç tane erkek adam evde kazandibi yapabilir ki bu hayatta!?
sultan sarması da yapmıştım mesela.
ama zirvede bıraktım ben arkadaşlar.

"lan akşama kadar yatıyorum iyice salacağız g.tü göbeği" diyerek yoga yapmaya karar verdim. açtım youtube' u en temel ve en kolay hareketten başladım. 60 saniye durmak gerekiyormuş 3. saniyesinde belim tutuldu ve yogaya veda ettim.

7bin adım atacağım diye evin içinde mutfak salon mekik döşemiştim skhfskfj

Geri