İnsan ve oğlunun "hobi edineyim, bir şeyle meşgale olayım ehehe" derken, suyunu çıkardığı şeyler bütünü. Anlatayım hacıvatım gel.
İlk kısımı çoğu forum üyesi anlayabilirken; şu alttaki satırları sadece erkeklerin anlayabileceğini düşünüyorum. Aa pis cinsiyetçiiiiiiğ...(la bi dur)
Football Manager belasına bulaşmak. Evet, o acı gülümsemeyi suratınızda görür gibiyim. 1. Karantina döneminde (ulan sanki koskoca bir dönemmiş gibi anlatıyoruz, sanırsın fetret devri yaşadık, parantezden çıkamıyorum bi saniye) yapılacak; en azından benim için en büyük çılgınlıktı.
Italyan futbolunu her zaman sevmişimdir. Klasstır. Kendine has bir havası vardır. Oyuncuların isimlerini telafuz ederkenki hoşluk falan, iyidir. Futbolu serttir. O yüzden Italya liginden Torino ile uzun soluklu bir kariyere başladım. Neden Torino? dediğinizi duyar gibiyim. Juventus gibi bir devin karşısında, aynı şehirden ve ezeli rekabeti (Derbi di Mole) olduğundan mütevellit tabiki. Ayrıca Belotti gibi bir forvetimiz, Sirigu gibi bir kalecimiz, Millicio gibi gelecek vaadeden oyuncumuz var. Daha ne olsun? Bir de bunun yanında vizyonu ve misyonu olan bir başkanımızı ekleyince gerçekten çok keyifli(!) bir kariyer geçirdim.
3-5-2 formasyonunu benimsemek biraz zor oldu ilk başlarda. Ayrıca ekonomik anlamda dosta korku, düşmana güven verir bir mali yapımız vardı. Ancak zamanla takım oturdu. Ana kaburgayı oluşturduktan sonra alyapıdan oyuncuydu, onun takibiydi derken 2027 yılında; 4 Serie A, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 şampiyonlar ligi finali, 1 Uefa Kupası, 6 Italya Kupası ve 5 kez de Supercoppa İtaliano'yu müzemize götürdük. Kendi ismimi verdiğim Favela Stadyumu ise 2 yıl içinde Torinonun en güzel yerinde inşaa edilmek üzere. Evet mühendis olmamdan dolayı imar izninde bir sorun çıkmadı, hemen hallettik ehehe. Belotti şimdi Arsenal'de. Millicio Barcelona yolunu tuttu. Sirigu abimizi ise kaleci antrenörü olarak aldık işe. İdmanlar güzeldi. Oyuncularım yaşlandı ve ben de biraz yoruldum.
Aslında yazıya başlarken çok uzun bir yazı olacağını düşünmüştüm ancak; dondurmam eriyor. Siz siz olun, eşinize dostunuza bu oyunu bulaştırmama çalışın...