inandığınız komplo teorisi konusu olsa oraya yazmak isterdim, bulamadım. kamil0920 abimiz bu yağışlar üzerine konu açmış mı diye baktım onu da göremedim.
malum tişörtümü giyip son dönemde yağan yağmurlar, oluşan selleri ben de bu iran savaşına bağlıyorum. uzmanlara bakıyorum batıdan gelen hava akımına karşı altımızda kalan ülkelerin bir müdahalede bulunamayacağını, geçmiş yıllardaki verilere baktığımızda da benzer verileri gördüklerini, bu iddiaların komplo teorisi olduğunu söylüyorlar ama şöyle gözümüzle bakınca da ülkemizin dört bir yanının yağış altında olduğunu görüyoruz. barajlar taşıp duruyor, seller oluşuyor. yıllardır kış dönemi dahil böyle yağışlar görmemiştik. teknolojinin bu kadar geliştiği bir ortamda bulut tohumlama suni yağmurlama yapıldığı bilinen bir gerçekken ben daha ileri bir teknolojiyle iklim konusunda ülkemize müdahale edildiğini düşünenlerdenim. bu komplo teorisine inanıp sözümü söylediğime göre malum tişörtümü çıkartayım. yoksa her olayda dış güçler, abd, onun arkasında israil der dururum.