Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Şurada kendi halimde yazıp çizerim, bir dönem sürekli her mesajımın altına gelip imalarda bulunan bir grup vardı, şimdi biri başka şeylere bulaştığından süresiz banlı. Onlara dahi cevap vermedim. Cevap verdiğim sanırım biri ikiyi geçmez. Çok komik geliyor bana bu tarz aslında. Koca koca insanların isimsiz teslimatlara girişmeleri filan. 10 yıldır buradayım, hayatıma dair yazar çizerim. Okuduklarım, izlediklerim, dinlediklerim, gezip gördüklerim. Bunlardan ibaretim zaten. Tartışmalara girmedim, girsem de seviyeyi düşürmedim. Kimsenin yazdıklarına karışmam, kimse de beni tanımadan birilerinin gazına gelip benim kendimle ilgili yazdıklarıma ilişmesin. Engelleyin ya beni. Çok sinir ediyorsam engelleyin. Dinlenmek için girip bakındığım bir yer, özel yaşam ihlalleri, asılsız dedikodular, ucuz dalga geçişlerle doldu.

Son üç dört gündür bir kaç arkadaşıma davetliydim.

Öyle yedik içtik eğlendik vs neyse ben bişey farkettim bu çok büyük ve lüks evlerin hiç bir sıcaklığı yok.
Herşey okadar mükemmel ama buz gibi hissettiriyor.
Güzel ev ve dizayn herkesin hayali olabilir fakat şuan ki evlere ne halı yetişiyor ne perde ne de aksesuar.

Ev yaşanmışlık demektir ruhu olur evlerin ama şuan herşey gri siyah vs bu beni mutlu etmiyor..

Son üç dört gündür bir kaç arkadaşıma davetliydim.

Öyle yedik içtik eğlendik vs neyse ben bişey farkettim bu çok büyük ve lüks evlerin hiç bir sıcaklığı yok.
Herşey okadar mükemmel ama buz gibi hissettiriyor.
Güzel ev ve dizayn herkesin hayali olabilir fakat şuan ki evlere ne halı yetişiyor ne perde ne de aksesuar.

Ev yaşanmışlık demektir ruhu olur evlerin ama şuan herşey gri siyah vs bu beni mutlu etmiyor..

Çok hak veriyorum size serçanimcim, ayni seyleri de düşünüyorum.

Ama bazen de bizim evin yaşanmışlığı bunaltiyor beni, her yer yaşanmışlık.. yeter artik toplayin şu yasanmisliklarinizi diyorum ertesi gün yine ayni, her yer yaşanmışlık 🤭

• Kahkaha
Tepkiler: ne
amca mı demiş
ne bilim ya belki dayı demiştir
hadi ya

Malumunuz
Karma takmis yine biseye
Her konuya yazacak bakalim 🤔😄

Geri