Offf isten sonra bir uyku cektim olayyy. Ruyamda forumdan birini goruyorum her zamanki domuzluklarini yapiyor, sacini elime bi aliyorum duvardan duvara cattt catt ediyor, hayatimda hic kimseyi dovmedigimi yapi olarakta gucsuz bir insan oldugumdan sasiriyorum oyun hamuru gibi sekilden sekle sokabildigime....
Neyse gec ruyayi, ev tadilatinin 3955885. Gunundeyiz. Supurgelikler takildi bugun, esyamiz yok, mutfak yok, gocebe gibi takiliyoruz yerlerde....
Is desen ayni kaotik ortam, aslinda neye ihtiyacim var cok iyi biliyorum. Eksigim gunes, az bi gunesle cilvelesebilsem hersey toparlanacak gibi.
Bugun Mario efendi goruntulu aradi beni Cekyadan, icimden ne oluyor yahu adam beni niye arasin goruntulu dedim. Merakima yenildim ( ah bu merak basima cok is acmistir ) actim ve muthis bahce manzarasini gosterdi bana, Turkiyeye giderken mutlaka ugrayin bana dedi, yeni aldigi evi gosterdi, karisi da arkadan el sallayip durdu. Tamam bacim 1 salla 2 salla elim havada kaldi surekli ayni hareketi yapmaktan, kendimi spastik gibi hissettim, ayrica boyle durumlarda agzim laf yapamiyor, boyle sacma sapan bir muhabbet oldu kapattim. Dur bakim biraz foruma kim kime ne yapmis hi. Takip edemedim....